Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Note 11 Serisinden Güzel Haberler Geliyor


Xiaomi’nin 2021 bitmeden Xiaomi Note 11 modelleri de duyurması bekleniyor. Serinin kamera özellikleri belli olmuş durumda…

Xiaomi Mi Note 10 modelini mutlaka hatırlıyor olmalısınız. Dünyanın 108 megapiksel arka kameraya sahip ilk telefonu olan Mi Note 10 iki yıl önce tanıtıldığında epey ses getirdi. Mi Note 10 kullanıcılardan yoğun ilgi gören bir model olmasına rağmen geçen yıl devamı gelmedi. Bu yıl ise işler değişeceğe benziyor. Kaynaklar bir süreden beri Xiaomi Note 11 ve Note 11 Pro hakkında bilgiler aktarmakta. İsimlendirme başta garip gelebilir, fakat bu hatırlatmamızı bir süre daha yapmaya devam edeceğiz. Xiaomi, Mix 4 modeliyle birlikte tüm ürünlerinde “Mi” markasının kullanımını sonlandırdı.

Geçtiğimiz gün Mi 12 serisinin kamera özelliklerini sızdıran kaynaktan bu defa Note 11 modellerin kamera bilgileri geldi. Serideki iki telefon Pissaro ve Pissaropro kod isimlerine sahip görünüyor.

Pissaro

  • 108 megapiksel HM3 ana kamera
  • Ultra Geniş Açılı kamera
  • Makro kamera

Pissaropro

  • 108 megapiksel HM3 ana kamera
  • Ultra Geniş Açılı kamera
  • Makro kamera

Bakıldığında hem Xiaomi Note11 hem de Note11 Pro kamera tarafında benzer özelliklere sahip olacaklar. İkili arasındaki en belirgin fark RAM ve depolama biriminde görülecek.

Telefonlar henüz teyit edilemeyen bir MediaTek işlemciden güç alacak. Bulundukları segment göz önüne alındığında işlemcinin Dimensity 1100 ya da 1200 olması bekleniyor.

Tanıtım tarihi henüz bilenmeyen telefonların nasıl bir görünüme sahip olacakları hala bir sır. Yakın zamanlı bir rapora göre telefonların işte bu patent başvurusundaki gibi görüneceği ifade ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu