Akıllı TelefonAndroidDonanımGüncel Teknoloji HaberleriMeizuTeknoloji

Orta Segmentte Çarşı Karışıyor! Meizu 16X Geliyor!

8 Ağustos Çarşamba günü tanıtılan Meizu 16 ve Meizu 16 Plus ailesi yeni üyesine kavuşuyor. Rekabetin bir hayli kızışmış olduğu orta üst segmentte konumlandırılacak olan Meizu 16X firma adına bir ilki de beraberinde getirebilir. Fiyat konusunda da agresif davranarak Meizu’nun rakiplerine karşı avantaj sağlaması muhtemel.

Çentikli ekrana sahip ilk Meizu geliyor

Meizu yeni amiral gemisi modeli ile özgün tasarım konusunda beğeni topladı. Çentikli ekran kullanılmadan da yüksek ekran gövde oranına ulaşılabileceğini gösteren Meizu 16 ve 16 Plus yüksek donanım uygun fiyat çizgisine sahip. Serinin yeni üyesinin de tasarım olarak geleneksel hal alan çentikli ekrana sahip olması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 710 işlemci ve 4GB RAM’in yer alması beklenen cihaz fiyat olarak Mi 8 SE’nin de altında konumlandırılacak. Yine rakipleri gibi Meizu da orta segmentteki bu akıllı telefonu için 6GB RAM seçeneği sunabilir.

Parmak izi sensörünün cihazın arkasında konumlandırılması beklenilen akıllı telefon tasarım olarak hayli şık görünüyor. Rakiplerine de oldukça fazla benziyor. Parmak izi sensörü konumlandırılmasının haricinde Meizu 16’nın arka tasarımı ile benzeşmesi beklenen cihaz Eylül ayında tanıtılacak. Sızdırılan görüntüde Meizu 16X’e ait olduğu belirtilen cihaz çentikli ekranı ile göze çarpıyor. Fakat alt ve yan çerçevelerin oldukça ince tutulması nedeniyle oldukça hoş görünen tasarım Mi 8 serisini andırıyor. Tanıtım tarihi yaklaştıkça cihazla ilgili sızıntılar da artacaktır. Batarya kapasitesi, kamera özellikleri de artık tercih noktasında tüketicilerin en dikkat ettiği konuların başında geliyor. Bakalım Meizu bu konuda nasıl bir hamle yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu