Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Android 12 Hiç Böyle Görünmedi! Yakışıklım Benim

Android 12 beta şu sıralar Google Pixel telefonlarda kullanılmaya devam edilirken, yeni görüntüler de gelmeye devam ediyor.

Merakla beklenen yeni işletim sistemi Android 12 geçtiğimiz günlerde sınırlı telefon modellerine beta olarak geldi. Dünyanın dört bir yanındaki Google Pixel telefonlarda yer alan yeni işletim sistemi diğer akıllı telefon modellerine ne zaman gelecek bilinmezken yepyeni görüntüler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Hem güvenliği hem de performansı etkili bir şekilde kullanıcılarına sunan işletim sistemi getirdiği yenilikler ile de günlerdir konuşulmaya devam ediliyor. Daha önce yaptığımız haberlerde işletim sisteminin devasa bir kilit ekranı saatine sahip olacağını ve çok özel widget’lar ile karşımıza çıkacağından bahsetmiştik. Bugün de sohbet widget’larının nasıl göründüğü ortaya çıktı.

Telefonları epey yakışıklı bir hale getirecek olan yeni sürüm muhtemelen bu yaz karşımıza çıkacak. Her zaman olduğu gibi yeni işletim sistemi ilk kez Pixel telefonlar üzerinde görücüye çıkarken meraklı bekleyişte sürüyor. Her geçen gün yeni işletim sistemine dair yeni görüntüler de ortaya çıkıyor. Bugün de sohbet widget’larına dair ilk görseller geldi.

Android 12
Android 12

Android 12 Sohbetleri Vazgeçilmez Yapacak

Yukarıdaki görsele dikkat ettiyseniz eğer sohbet balonlarının ne kadar şık bir tasarıma sahip olduğunu fark edebilirsiniz. Android 11’in aksine radikal değişiklikleri getiren yeni sürüm sohbet balonlarının tasarımı, renklendirmesi ile sohbetleri vazgeçilmez bir hale getiriyor. Konuşma widget’ları olarak da söz edilen bu balonlar kullanıcılara en son mesajları, cevapsız aramaları ve diğer etkinlikleri oldukça şık bir şekilde sunacak. Şu sıralar iOS benzeri widget’lar üzerinde de çalıştığı bilinen Google, yeni sürümün görsel hali ile şuana kadar beklentileri epey karşıladı. Özellikle yeni kullanıcı arayüzü en büyük beğeniyi alan özellik oldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu