Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung ekran sürekli açık uygulaması Play Store’da yayınlandı


Samsung ekran sürekli açık uygulamasını Google Play Store’a taşıdı. Şirket son dönem Galaxy akıllı telefonlarda yer verdiği önemli özelliklerden biri olan ekran sürekli açık (Always On Display) özelliğini Play Store’da yayınladı. Samsung bu sayede uygulamaya yeni özellikler eklemek için sistem güncellemelerini beklemeyecek. Bunun yerine sadece uygulamayı güncelleyerek daha gelişmiş bir bekleme ekranı deneyimi sunacak.

Samsung ekran sürekli açık
Samsung ekran sürekli açık

Samsung ekran sürekli açık uygulaması yayınlandı

Play Store’da yayınlanan ekran sürekli açık özelliği birçok Galaxy akıllı telefonda yer almasına rağmen sadece Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleriyle uyumlu. Diğer kullanıcılar uygulamayı indirmek istediğinde “Bu öğe hiçbir cihazınızla uyumlu değil.” uyarısıyla karşılaşacaktır.

>> Ayrıca okuyun; Galaxy Note 8 hakkında yeni bilgiler geldi

Galaxy S8 ya da Galaxy S8+ modellerinden birine sahipseniz buradaki link aracılığıyla ekran sürekli açık uygulamasının en güncel sürümünü kullanıp kullanmadığını kontrol edebilirsiniz. Galaxy S8 serisi telefonlarda kullanılan ekran sürekli açık özelliğinin Galaxy S7/ S7 edge modellerinde nasıl kullanılacağına dair haberimize alt bölümden göz atabilirsiniz.

Galaxy S8 ekran sürekli açık özelliğini S7/S7 edge modellerinde kullanın

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu