Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG Yine Bir İşler Peşinde! Katlanabilir Telefonu İkinci Ekran ile Gelebilir!

Telefon sektöründe silinme noktasına gelen LG’den yeni bir atılım geldi. LG katlanabilir telefon işin iki ekranla girecek gibi görünüyor.

Güney Koreli teknoloji üreticisi olan LG, akıllı telefon işinde yaklaşık 3-4 yıldır dikiş tutturamıyor. Yıllardır mobil bölümünde zarar bölümüne zarar açıklayan LG’den ilginç bir hamle gelecek. LG katlanabilir telefon işine ikincil bir ekran ile giriş yapacak gibi görünüyor.

LG’nin yuvarlanabilir telefon konseptinin gösterilmesinin üzerinden çok kısa bir süre geçmişti. Bu konseptte sadece tek bir ekran yer alıyordu. Bu ekran yana doğru uzayarak tablet formuna dönüşüyordu. Bugün alınan yeni patentin ortaya çıkması ile LG’nin daha başka planlarının olduğu ortaya çıktı.

LetsGoDigital’in ortaya çıkardığı verilere göre; LG’nin yeni telefonunun arkasında ikincil bir ekran yer alacak. Bu ekran sayesinde telefondaki ön kamera eksikliği giderilecek. Nasıl mı? Çok basit. Telefonun arka kamerasını selfie için çevirdiğinizde arkadaki ekran devreye girecek ve fotoğraf çekerken size kolaylık sunacak.

LG katlanabilir telefon

LG‘nin bu mantığı oldukça güzel görünüyor. Ancak görüntülü görüşmelerde de telefonu çevirmeniz gerekecek. Bu yüzden karşınızdaki kişiyi öyle büyük büyük göremeyeceksiniz. Ayrıca bu ekranda bildirimler de görünecek. Her zaman açık ekran özelliği ile gelmesini beklediğimiz bu ekran hakkında şimdilik bilinenler bu kadar.

Güney Koreli firmanın telefon sektöründen çekileceği ve bu modeli bile satışa sunmayacağına yönelik spekülasyonlar vardı. Bakalım alınan bu patent sadece patent olarak mı kalacak yoksa telefon gerçekten de satışa sunulacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu