Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X5 Gösterildi! Yok Böyle Bir Tasarım!

OPPO, sürpriz bir şekilde OPPO Find X5 serisini gösterdi. Kamera canavarı olacak olan telefon tasarım konusunda da benzersiz olacak.

OPPO, OPPO Find X5 amiral gemisi serisi telefonlarının resmi görüntülerini yayınladı. Şirket, Barselona’daki Mobil Dünya Kongresi 2022’nin hemen öncesinde, 24 Şubat’ta gerçekleşecek olan lansman etkinliğinin ayrıntılarıyla birlikte cihazın siyah ve beyaz versiyonlarının resimlerini gösterdi.

Find X5 Pro, Hasselblad ortaklığı ve geçen ay bir fotoğrafta ortaya çıkan markalaşma ile zaten kapsamlı bir şekilde sızdırılmıştı. Çinli teknoloji devi, Find X5 Pro’nun “benzeri olmayan son teknoloji bir kameraya” ve “seramik malzemeden” yapılmış “fütüristik bir amiral gemisi tasarımına” sahip olduğunu söylüyor.

Bu zamana kadar gördüğünüz tüm tasarımları unutun. Find X5 sanki uzaydan gelmiş gibi bir tasarıma sahip olacak. Özellikle kamera bölümündeki estetiksel tasarım telefona ayrı bir hava katacak. Hasselblad ortaklığı bir yana, telefonun kamera çıkıntısında Oppo’nun yeni geliştirilen şirket içi sinir işleme birimi MariSilicon X‘e atıfta bulunan “Powered by MariSilicon” ifadesi de yer alıyor.

Şirket, bu yeni teknolojinin telefonda video tarafının en büyük zorluğu olan gece çekiminin üstesinden geldiğini iddia ediyor. Powered by MariSilicon’un gücünü Find X5 ile göreceğiz. Bu teknoloji OPPO’nun şimdiye kadar geliştirdiği en iyi görüntü işleme teknolojisi olabilir.

OPPO Find X5

OPPO ayrıca bir basın açıklamasında Find X5 Pro’nun Qualcomm’un en yeni amiral gemisi sınıfı işlemcisi Snapdragon 8 Gen 1 ile geleceğini de duyurdu. RAM tarafında ise telefonun 8 GB RAM ve 12 GB RAM seçenekleri ile gelmesi bekleniyor. DxOMark’ta zirveye oynayacak olan bu seri OPPO’nun son yıllardaki en iyi tasarıma sahip telefonu olacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu