Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG V70 Göründü! LG Öldü Demişlerdi Bize?

Telefon sektöründen çekildiğini resmi olarak açıklayan LG’nin yeni telefonu ortaya çıktı. İşte LG V70 hakkında gelen son bilgiler.

LG‘nin akıllı telefon pazarından çıkışını onaylamasından bir gün sonra LG V70, temel özelliklerini ortaya koyan benchmark testi ile karşımıza çıktı. LG’nin son amiral gemisi olacağı söylenen V70 için aslında hiç umut yok diyebiliriz. Zaten zarar üzerine zarar yazan LG’nin yeni bir telefon hele ki amiral gemisi bir model üretip kendini zora sokmayacağını düşünüyoruz. Ama yine de gelin V70’in sızan özelliklerine bakalım.

AI Benchmark testinde ortaya çıkan telefonda Qualcomm’un amiral gemisi yonga seti Snapdragon 888 ve 8 GB RAM’in kullanılacağı görünüyor. Performans testinde Galaxy S21’den bile daha iyi puanlar elde eden LG’nin yeni canavarı neredeyse Huawei P40 Pro ayarında olacak.

Ancak LG’nin telefon işinden çekilmesi V70 modelinin gelmeyeceğini gösteriyor. Çünkü firma, mevcuttaki telefonların satışlarının bile ilerleyen tarihte duracağını ve güncelleme konusunda 1-2 cihazına destek vereceğini açıkladı.

LG V70

Yani piyasadan çekilen bir firmanın 900 dolar bandındaki telefonunu satın alacak müşterileri bulmak imkansız olur. Bu yüzden V70’in sadece AI Benchmark testinde görünen ve tarih olan bir telefon olacağını söyleyebiliriz.

LG’nin telefon işinden çekilmesi aslında çok isabetli oldu. 5 yıldır zarar yazan firma, bu bölümü tutundurmak için çok efor harcıyordu. Bu efor artık LG’nin diğer bölümlerine kaydırılacak. Ayrıca mobil bölümdeki patentler akıllı ev aletlerinde de kullanılacak. Mobil bölüm çalışanları ise yine LG içerisinde farklı birimlere yönlendirilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu