Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG CEO’su LG G7 ThinQ çentiği ile ilgili konuştu! Biz taklitçi değiliz!

Akıllı telefon pazarında geçtiğimiz yıl Ağustos ayında dünyanın ilk çentikli telefonu Sharp Aquos S2 tanıtıldı. Sadece kamera tarafındaki boşluğu ile farklı bir kullanıcı deneyimi vadeden bu telefonu Google’ın kurucusu Andy Rubin’in kurucusu olduğu telefon markası Essential Phone takip etti. Her iki telefonun da global pazarda satışa sunulmamasından sonra asıl çentiği iPhone X ile birlikte gördük. Apple telefonun ön tarafına 3D tarayıcı eklediği için böyle bir çentik kullanmak zorunda kalmıştı. Böyle bir tarayıcı kullanma derdinde olmayan Android telefon üreticileri ise Apple’ın bu çentikli yapısını amiral gemisi modellerde kullanmaya başladılar. Huawei P20 Pro ve yeni tanıtılan LG G7 ThinQ çentikli yapısı ile kullanıcılara iPhone X deneyimi sunarken geçtiğimiz günlerde Huawei CEO‘sunun “yaww biz daha önce bu tasarımı vallaha billaha düşünmüştük” açıklamasına şahit olduk. Bugünse LG CEO‘su LG G7 ThinQ çentiği ile ilgili aynı açıklamaya benzer bir açıklama yaptı.

LG CEO’su LG G7 ThinQ çentiği iPhone X’ten daha iyi!

LG Mobile’ın Başkanı Hwang Jeong-hwan yaptığı açıklama ile iPhone X’ten daha iyi bir çentik yaptıklarını dile getirdi ve “biz bu tasarımı daha önce düşünmüştük ve bugün de kullanıcılarımızın beğenisine sunduk” açıklamasında bulundu. Yapacağımız testler ile bu çentiğin iPhone X çentiğine göre daha kullanılabilir olup olmadığını ise sizler ile paylaşacağız…

Bizim Yorumumuz

Biz bu tasarımı daha önce yaptık demek ayrıca şunun da itiraf etmek oluyor. “Biz bunu yaptık ama Apple kadar cesaretli olmadığımız için pazara da sunamadık.” Bu noktada firmalar Apple kadar agresif olamıyor bu çok net. Zira parmak izi okuma sensörü olmayan tek telefon 2000 yılında pazara sunulan Nokia 3310 ve iPhone X!!! Apple’ı ne kadar eleştirsek de mobil pazarı yönlendirdiği LG’nin CEO’sunun ve Huawei CEO’sunun kendi itirafında gizli.

Sizce de öyle değil mi?

Huawei Çentik Tasarımını Çok Önceden Düşünmüş!!! Zaytung Haberi Değil!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu