Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Katlanabilir iPhone Ekranı ile Dikkat Çekecek!

Teknoloji dünyası Apple’dan gelecek arsa parasına satılacak katlanabilir iPhone için kenetlenmiş durumda. Peki, bu telefon nasıl olacak?

Apple, iPhone 13’ten elektrikli arabalara kadar çeşitli projeler üzerinde çalışıyor. Bunlardan biri Katlanabilir iPhone modeli. Güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo sayesinde katlanabilir iPhone’ların piyasaya sürülmesiyle ilgili son detaylar gün yüzüne çıktı. Arsa parasına satılacak olan bu modeller sadece güzelmiş denilip geçilecek. Kimsenin elinde göremeyeceğiz. Çünkü Apple’ın fiyat politikası Amerika’da bile iyice saçmalamaya başladı.

Katlanabilir iPhone için hedef 2023!

Rapora göre; Cupertino teknoloji devi, 2023 yılında açıldığında 8.0 inç ekrana sahip katlanabilir telefonu piyasaya sürebilir. Ancak, lansman, Apple’ın bu yıl temel teknoloji ve seri üretim sorunları da dahil olmak üzere çeşitli sorunları çözmesi ile kesinleşecek. Bu yüzden lansman için net bir tarih verilemiyor.

Analist ayrıca ürünün hala yapım aşamasında olduğunu ve resmi olarak faaliyete geçmediğini söylüyor. Öte yandan Apple, katlanabilir OLED ekran teknolojisi konusunda hem Güney Koreli teknoloji devi LG hem de Samsung ile çalışıyor. Başka bir rapor, ekranın 7,3 ila 7,6 inç aralığında olacağını iddia ediyor.

Ayrıca Ming Chi-Kuo, Apple’ın 2022’de yeni güncellenmiş bir iPhone SE’yi piyasaya süreceğini ve iPhone 13 ile çentik tasarımdan vazgeçeceğini söylüyor.

Katlanabilir iPhone

Üçüncü nesil iPhone SE’nin şimdi ya 2021’in ikinci yarısında ya da 2022’nin başlarında piyasaya sürüleceği söylentileri var. Cihazın benzer bir tasarıma sahip olması ve sadece 5G desteği ve yükseltilmiş işlemci gibi büyük değişikliklere sahip olması bekleniyor. Ayrıca yeni iPhone SE’nin Touch ID’ye ve yeni bir tam ön ekran tasarımına sahip olacağı da söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu