CMF by NothingGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji Haberleri

CMF by Nothing Yeni Ürünlerini Duyurdu

CMF by Nothing yeni ürünlerini duyurdu. Giyilebilir ses teknolojilerine odaklanan iki yeni ürün, Phone (2a) ile tanıtılacak.

CMF by Nothing bugün ses yelpazesinin bir parçası olarak iki yeni ürünü duyurdu. CMF Buds ve CMF Neckband Pro sırasıyla giriş seviyesi kablosuz TWS kulaklıklar ve boyun kulaklığı ve 5 Mart Salı günü Phone (2a) ile birlikte piyasaya sürülecek.

CMF by Nothing Buds, sol üst köşede belirgin bir dairesel şekle sahip ilginç bir kasa tasarımına sahip. Bunun bir çeşit düğme mi yoksa kapağın etrafında dönerek açıldığı bir menteşe mi olduğu belli değil. Kasa, diğer CMF ürünlerinde olduğu gibi gümüş rengi vurgularla aynı parlak turuncu tonunda tamamlandı. Nothing CMF Buds’ın sınıfının en iyisi ANC’ye sahip olacağını iddia etmiyor.

CMF Neckband Pro ayrıca, bu durumda dönen bir kadran işlevi gören belirgin bir dairesel motife sahipt Şu anda bu kadranın ne işe yaradığından emin değiliz ancak muhtemelen oynatmayı, ses seviyesini veya her ikisini de kontrol ediyor. Nothing, Neckband Pro’nun 50dB hibrit ANC’ye sahip ilk boyun kulaklığı olduğunu iddia etmiyor.

Şu anda bu ürünler hakkında fazla bir şey bilinmiyor. Fiyatlandırma ve bulunabilirlik dahil daha fazla bilgi ayın 5’inde açıklanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu