Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiPhone

Apple’da Çok Sızıntı: iPhone 16 Böyle Görünecek!

iPhone 16 prototip tasarımı sızdırıldı. Şirketin yeni serisi için henüz her şey çok erken olsa da, elle tutulur bir bilgi mevcut.

iPhone 16 serisi bu noktada çok uzakta ancak yeni bir bilgi, standart iPhone 16 tasarımıyla ilgili bazı önemli ayrıntıları getiriyor.

Apple‘ın, dahili olarak “DeLorean” olarak bilinen, yakında çıkacak temel iPhone’unun arka tasarımı ve düğme yerleşimi üzerinde deneyler yaptığı söyleniyor ve artık olası yeni değişiklikleri vurgulayan üç adet üretim öncesi tasarım görselimiz var. İlk tasarım, dikey hap yuvası çift kamera lenslerine sahip, iPhone X’ten ilham alan bir kamera kurulumuna sahip.

Bir diğer tarafta ise firma yeni seri ile 15 serisinin ortak şikayeti olan ısınmayı çözümlemeye çalışıyor. Detaylarına burada yer verdiğimiz haberde, yeni bir pil dizaynı masada.

Sarı renkle gösterilen iPhone 16 prototipinde, 2010’dan bu yana her iPhone’da görülen ayrı ses açma ve kapatma düğmeleri yerine birleşik bir ses düğmesi düğmesi de bulunuyor. Her üç cihazda da ses düğmesi üzerinde kapasitif Eylem Düğmeleri bulunuyor ve siyah modelde görsel olarak daha büyük bir ekran bulunuyor. düğme. Pembe ve siyahla gösterilen diğer görsel, her bir lensin metal bir halka içine yerleştirildiği kamera tasarımını daha tanıdık bir görünüme dönüştürüyor.

Siyah modelde ayrıca güç düğmesinin altında bulunan kapasitif bir Yakalama Düğmesi bulunur. Önceki bir söylentiye göre, Apple Genel Merkezi’nde “Project Nova” olarak bilinen yeni düğme, kamera için deklanşör düğmesi görevi görürken güçlü dokunma geri bildirimi sunacak. Eylem Düğmesinin iPhone 16 serisinin tamamında yer alması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu