Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiPhoneMobiroller

iPhone 15 Pro Şimdiden Kendini Gösterdi!

Apple’ın önümüzdeki yıl tanıtacağı iPhone 15 Pro modeli şimdiden kendini gösterdi. Konsept tasarımlar şahane görünüyor.

iPhone 15 Pro‘nun yeni bir kasa tasarımına sahip olacağına dair söylentilerin ve içeriden alınan bilgilerin ardından Mydrivers, yeni canavarın nasıl görünebileceğini gösteren gerçekçi konsept görselleri yayınladı. Daha önce, duyurudan çok önce iPhone 14’ün canlı fotoğraflarını sızdıran içeriden bir ShrimpApplePro, bir sonraki Apple telefonunun güncellenmiş bir kılıf ve iPhone 5c tarzında bir arka kapak alacağını söyledi. ShrimpApplePro’ya göre iPhone 15, alıcılara titanyum kasa sunacak. Ek olarak, düz keskin kenarlar yerine akıllı telefon yuvarlak bir arka panel alacak.

Apple, iPhone 12’den başlayarak üç yıldır üst üste düz yüzeyler ve keskin kenarlar kullanıyor. Birçok Android telefon üreticisi aynı şeyi yaptı. Ancak bu şekilden şikayet eden ve telefonu uzun süre tutmanın rahatsız olduğunu iddia edenler var.

Ayrıca birden fazla kaynağa göre iPhone 15 de Lightning arayüzüne veda edip USB-C’ye geçecek. Ancak Lightning giriş ana modellerde yine yer alacak. iPhone 16 ile tüm serinin USB-C’ye geçmesi bekleniyor. Apple’ın iPhone 15 Pro serisinde lens ve sensör tarafında Sony ile anlaşması bekleniyor. Amerika ve Japonya’nın iki dev isminin ortaya çıkaracağı kamerayı görmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz diyebiliriz.

İşlemci tarafında Apple’ın yine bu yılki politikasını da uygulayacağını söyleyenler var. Ancak bu politika Apple’da geri tepti. Ana seriye olan ilgi çok azaldı. Bu yüzden seneye ana ile Pro serisinin birbirine daha da yaklaşacağı söyleniyor.

iPhone 15 Pro
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu