AppleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Apple AirPods 3 Ve Apple Music HİFİ Lansmanı Her An Gerçekleşebilir!

Teknoloji dünyasının liderlerinden bir tanesi olan Apple yeni bir lansmana hazırlanıyor olabilir. Apple AirPods 3 heyecanlandırdı.

Dün yeni iPad Pro modelini ön siparişlere açan Apple ürünlerinin fiyat etiketleri ile tepki çekmeye hazırlanırken ürünlerin Türkiye fiyatı da saç baş yoldurttu. Yeni iPAd Pro’yu 11 inç ve 12.1 inç olarak duyuran şirket, tableti ülkemiz  de 8000 TL’den daha fazla bir fiyat etiketi ile piyasaya sürdü. Yeni tablet modeline ek olarak farklı teknolojik ürünleri de önümüzdeki süreç içerisinde tanıtacak olan şirket yepyeni gelişmeler ile haberlerimize konu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günler de yeni Apple AirPods 3 ve Apple Music HİFİ ile haberlerimize konu olan şirket her an bir lansman gerçekleştirebilir.

Bildiğiniz üzere teknoloji devi her yıl akıllı telefon ve tabletler tanıttığı gibi kendine has kulaklık modeli de tanıtıyor. Söz konusu şirket olunca kulaklıkları bile cep yakıyor. 2021 model kulaklık modeli hakkında bugün taptaze bilgilere ulaşırken, yeni ürünler için geri sayımın başladığını da belirtelim.

Apple AirPods 3
Apple AirPods 3

Apple AirPods 3 Önümüzdeki Haftalarda Raflarda Olacak

Geçtiğimiz Nisan ayında Spring Loaded etkinliği ile bir dizi çeşitli ürünler tanıtan teknoloji şirketi bu etkinlikte yakında AirPods 3 ve Music HİFİ’nin de raflardaki yerini alacağından bahsetmişti. Etkinlik sırasında ürünler için net bir tarih verilmezken bugün bazı kesimlerden çeşitli tahminler de geldi. Hits Double Daily’den gelen bir habere göre şirket yeni kulaklık modelini önümüzdeki haftalar içerisinde aniden açıklayacak. Buna ek olarak şirket yeni bir Muısic HİFİ’de tanıtacak. Bu ürün günümüzdeki Spotify HİFİ ile rekabet edecek. Yeni kulaklık Pro modellere de epey benzeyecek. Tasarımı hemen hemen Pro modeller ile aynı olacak olan kulaklık, üçüncü nesil olarak duyurulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu