Akıllı TelefonBluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknolojiVideo İncelemeler

OPPO Enco Air Kutu Açılışı! Farklı Tasarım Sevenlere

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan OPPO Enco Air kutu açılışı ile sizlerleyiz. Tasarım ve özellik tarafında ürün bize ne sunuyor?

Son dönemde evde kaldığımız süre içinde kendimizi ortamdan izole edebilmek için özellikle kablosuz kulaklık kullanımı ciddi oranda arttı. Kablosuz kulaklık tarafında oldukça iddialı işler ortaya koyan OPPO ise yeni nesil orta segment kablosuz kulaklığı OPPO Enco Air ile ülkemiz pazarına giril yaptı. Siyah ve beyaz renklere sahip OPPO Enco Air’ın, Türkiye’de 649 TL’den satışa sunulduğunu görüyoruz. Biz de bugün testlerimize başlamadan önce OPPO Enco Air kutu içeriğini ve tasarımını yakından göstermek istedik. Kulaklığı OPPO Reno 5 ile test ediyoruz. Bunu da dipnot olarak belirtelim.

Zira yeni kulaklığın yeni bir de tasarım anlayışı var. Bildiğiniz üzere bazı kulaklıklar kulak içine giriş yaparken bazı kulaklıkların da kulağa giriş yapmayarak duş kulakta kaldığını görüyoruz. Bu da spor yapan kişiler için pekte tercih edilmeyen bir yapı sunuyor. OPPO Enco Air ise işte bu noktada bize her iki kulaklığın da tam ortasında bulunan bir tasarım sunuyor. OPPO Enco Air, kulağa sıkı ve konforlu bir şekilde oturması amacıyla test edilmiş ve optimize edilmiş yarı kulak içi bir tasarıma sahip. 3,75 Gramlık ultra hafifliğiyle kullanıcılar, bir ses ekipmanı taktıklarını bile unutabilir. Üründe 12mm sürücüler var ve bu da ses tarafında geniş bir spektrum sunulmasını sağlıyor. OPPO Enco Air’ın ‘Yüksek Performans/Düşük Gecikme Sertifikası’ alan dünyanın ilk kablosuz kulaklığı olduğunu da belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu