Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor Snapdragon 888 Pro’yu Başkasına Yar Etmeyecek


Honor Snapdragon 888 Pro işlemcili bir telefon üzerinde çalışıyor. Gelen bilgiler bu işlemcinin sadece Honor’a özel olacağı yönünde.

Honor ve Huawei ayrılığı sonrası beklendiği gibi Honor marka yeni telefonlarda Snapdragon işlemciler kullanılmaya başlandı. Kısa süre önce resmi duyuruları gerçekleşen Honor 50 ve Honor 50 Pro’da Snapdragon 778G yonga setine yer verildi. Haberimize konu olan Snapdragon 888 Pro / Plus işlemcili telefona geçmeden önce önemli bir detayı hatırlatalım. Honor 50 serisinde baz model yani Honor 50’nin Türkiye’de satışa sunulacağı resmi olarak onaylandı.

Honor Snapdragon 888 Pro İşlemcili bir Telefon Hazırlığında

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre Honor, Qualcomm’un yılın ikinci yarısında tanıtacağı Snapdragon 88 Pro/Plus işlemcili bir telefon hazırlıyor. Bu telefon aslına bakarsanız Honor tarafından onaylandı ve yüksek ihtimalle Magic 3 ismiyle pazarlanacak.

Kaynağın aktardığı asıl önemli bilgi ise Honor ve Qualcomm’un sözünü ettiğimiz işlemci için yaptığı anlaşma. İddiaya göre Honor ve Qualcomm anlaştı ve Snapdragon 888 Pro/Plus sadece Honor Magic 3 modeline has olacak.

Aynı kaynak yakın zamanda attığı bir başka tweet’inde Honor Magic 3’ün eşsiz bir tasarıma sahip olacağını ve mobil fotoğrafçılığın yeni kralı olacağını onayladı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu