Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluTeknoloji

Nintendo Switch OLED Türkiye Fiyatı Açıklandı

Nintendo’nun OLED panelli konsolu Nintendo Switch OLED Türkiye fiyatı ile karşımıza çıktı. Kurlara rağmen fiyat iyi görünüyor.

Nintendo, geçtiğimiz aylarda sürpriz yaparak Nintendo Switch OLED modelini duyurmuştu. Ana model ile aynı donanıma sahip olacak olan bu yeni modelde tek fark panelin LCD yerine OLED olacak olmasıydı. Daha doygun renklere ve parlaklığa sahip olacak olan OLED modelin ekranı ana modele göre bir tık daha büyük olması ile oyunculara daha geniş görüş açısı sağlayacak.

Nintendo Switch OLED yakında Türkiye’de!

Tasarımsal açıdan Dock’ta iyileştirmeler yapan Nintendo, Dock’a bir de ethernet portuna yer verecek. Konsolun kendisinde ise tablet modu için Microsoft Surface modellerinde gördüğümüz daha sağlam ve boydan boya stand kullanılacak. 8 Ekim 2021 tarihinde Nintendo’nun resmi distribütörü olan Gizala üzerinden satışa sunulacak olan konsol 6.499 TL fiyata sahip olacak.

Yükselen kurlara rağmen bu fiyatın ideal olduğunu söyleyebiliriz. Konsollardan alınan vergileri ve OLED modelin 50 euro daha pahalı olduğunu göz önünde bulundurursak bu fiyatın normal olduğunu düşünüyoruz.

Nintendo Switch OLED

Eğer Nintendo Switch almayı düşünüyorsanız, OLED ekranlı modele öncelik vermenizde fayda var. 7.0 inç büyüklüğünde OLED ekrana sahip olan yeni model elde 720P TV’de ise 1080P çözünürlüğünde deneyim sunuyor. Ana modelde 32 GB dahili depolama birimi varken OLED modelde ise 64 GB depolama yer alıyor.

Özelleştirilmiş Nvidia Tegra X1 yonga setinden beslenen yeni model 4.5 ila 9 saat arasında elde oyun deneyimi vadediyor. Son olarak özel oyunları ile dikkat çeken Nintendo’nun önümüzdeki yıl The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 gibi çok ses getiren bir yapım ile karşımıza çıkacağını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu