Güncel Teknoloji HaberleriOyun HaberleriPC OyunlarıTeknoloji

The Callisto Protocol için Türkçe Yama Yayınlandı!


Son zamanların en dikkat çeken korku oyununun Türkçe yaması artık yayınlandı. Gelin tüm detaylara göz atalım.

The Callisto Protocol geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülmüştü. Yoğun bir korku deneyimini hedefleyen oyunun şimdi Türkçe yaması Anonymous Çeviri tarafından paylaşıldı. Detaylara göz atalım.

The Callisto Protocol Türkçe Yamasıyla Sevindirdi

Anonymous Çeviri isimli bir çeviri grubu tarafından hazırlanan yama, The Callisto Protocol için indirileblir durumda. Ancak bu hizmetin ücretli olduğunu hatırlatmakta fayda var. Buna ek olarak, bu çeviriyi deneyecekseniz, dosyalarınızı yedeklemenizi de tavsiye ederiz. Çünkü bazı çeviri yamaları oyuna müdahale ettiği için dosyaları bozabiliyor. Oyunun yamasına buradan ulaşılabilir.

Dead Space tutkunlarının merakla beklediği Striking Distance Studios tarafından geliştirilen bir bilim kurgu aksiyon korku oyunu olan Callisto Protocol geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Oyunun çıkışını gerçekleştirmesi ile Metacritic puanları da belli oldu. Oyun 100 üzerinden 76 puan alan PlayStation 5 için 37 makale de dahil olmak üzere tüm sürümler için 60’tan fazla inceleme yayınlandı. PC ve Xbox sürümlerinin her biri 75 puan aldı.

Genel olarak oyun, atmosferi, modern grafikleri, yüksek kaliteli animasyonu, yeni kaçma mekaniğine sahip dövüş sistemi ile övülürken, korkutucu anların olmaması, düşük düşman çeşitliliği, klişe hikayesi ve PC’deki teknik sorunlar nedeniyle eleştirilmekte.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu