Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S23 Ultra Hızlı Bir Parmak İzi Sensörüne Sahip Olacak

Yeni bir rapora göre Galaxy S23 Ultra, büyük bir tarama alanına sahip ve daha hızlı bir Qualcomm parmak izi sensöre sahip olacak.

Galaxy S23 Ultra cephesinden heyecan yaratan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bir süreden beridir 200 megapiksel kameraya sahip olacağı bildirilen telefona dair özel bir bilgi daha geldi. Yeni bir rapora göre Galaxy S23 Ultra’da öncül modeline göre kısmen daha büyük ve geliştirilmiş bir Qualcomm parmak izi tarayıcısı yer alacak.

Galaxy S23 Ultra Qualcomm Sensörle Geliyor

Rapora göre S23 Ultra, Qualcomm’un 3D Sonic Max parmak izi tarama teknolojisini kullanabilir. Bu parmak izi tarayıcısı yakın zamanda tanıtılan Vivo X80 Pro ve iQOO 9 Pro gibi telefonlarda kullanılan sensörle aynı. Bu sensör hem daha geniş bir alanda tarama yapabiliyor hem de daha hızlı tarama ve tanıma yapabilmekte. Özellikle Vivo X80 Pro modeline ait videolar izleyerek parmak izi tarayıcının ne kadar hızlı çalıştığını görebilirsiniz.

Qualcomm’un 3D Sonic Max parmak izi tarayıcısını Galaxy S23 serisinin tamamında yer alıp alınmayacağı bilinmiyor. Samsung malumunuz Ultra ve serinin diğer modelleri arasında donanım farkını her geçen yıl açıyor.

Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 Ultra’da tanıtımı kasım ayında gerçekleşecek Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi güç verecek. 4nm üretim sürecini temel alacak bu işlemci TSMC tarafından üretilecek. 5.000 mAh pilden güç alacak amiral gemisi telefonun en dikkat çeken özelliği ise 200 megapiksel ana kamerası olacak. Samsung, ocak ayında ayrıca Galaxy S23 ve S23+ modellerini duyuracak.

Galaxy Note 20 Ultra Türkiye Fiyatı Neden Abartılıyor?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu