Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung 450 MP Kamerayla Yolda! Üstüme İyilik Sağlık!


Abi ne geliyorsun öyle? Aklımız gitti! Samsung 450 MP kamera ile dudak uçuklatacak, enfarktüs geçirtecek, saç baş yolduracak!

Samsung’un 200MP ISOCELL HP1 kamera sensörünün Moto X30 Pro’da piyasaya çıkması bekleniyor. Amiral gemisi telefon 2 Ağustos’ta tanıtılacak. Samsung bunu başka bir 200MP kamera sensörü olan ISOCELL HP3 ile takip etti. Ve şimdi, GalaxyClub’dan (SamMobile aracılığıyla) bir tweet’e göre, Samsung, “Hexa²Pixel” terimi için Güney Kore’de (firmanın anavatanı) bir ticari marka başvurusunda bulundu. Ayrıca Samsung 450 MP kamera hamlesiyle rakiplerine dirsek atmış oldu.

Samsung, Galaxy S22 Ultra’da “Nonapiksel RGB Bayer Modeli” kullanan bir ISOCELL HM3 sensörü kullanıyor. Şirketten gelen “piksel olmayan” referans, bu sensör tarafından üretilen görüntülerin 9:1 piksel gruplamasına tabi olduğunu gösterir. Bu, tek tek piksellerin bir araya toplanmasını ve daha az parazitle daha parlak görüntülerle sonuçlanan süper pikseller oluşturmasını sağlayan bir teknolojidir.

9:1 piksel gruplama, Galaxy S22 Ultra’daki 108MP kameranın gelişmiş 12MP fotoğraflar sunabileceği anlamına geliyor. 200MP ISOCELL HP1 ve ISOCELL HP 3, 16:1 Piksel gruplama kullanan bir “Tetra²piksel RGB Bayer Modeli” kullanıyor. Bu nedenle, “Hexa²Pixel” için ticari marka talebi, Samsung’un 36:1 piksel gruplama oranına sahip bir kamera sensörü üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu