Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S23 Ultra, Kamera Tarafında Önemli Gelişmeler Gösterecek

Samsung’a yakın bir kaynağın aktardıklarına göre Galaxy S23 Ultra, 200 megapiksellik kamerasıyla önemli yükseltmeler sağlayacak.

Samsung Galaxy S23 Ultra modelinin görünüm noktasında S22 Ultra ile kıyaslandığında heyecan yaratmayacağı anlaşıldı. Samsung tasarımdan ziyade telefonda donanım özelliklerine odaklanacak. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak modelde temel özelliklerinden biri dörtlü arka kamera biri olacak.

Galaxy S23 Ultra’nın 200 megapiksel ana kamerayla çıkış yapacağını bilmeyen kalmamıştır artık. Sensör büyüklüğü ve görüntü kalitesi noktasında kameranın Xiaomi 12S Ultra’daki 1 inçlik kameranın gerisinde kalacağı düşünülüyor. Gelen bilgiler Samsung’un kamera yazılımı ile aradaki bu farklı kapatacağı yönünde.

Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 Ultra Kamerasıyla Fark Yaratabilir

Samsung’a yakınlığıyla bilinen güvenilir kaynak Ice Iniverse’e göre S23 Ultra ile birlikte Samsung, mobil kamera tarafında son beş yıldaki en büyük atılımı gerçekleştirecek. Kaynak S23 Ultra ile çekilmiş fotoğrafların çok kaliteli olduğundan ve gece çekim modunun önemli ölçüde geliştirildiği”den söz ediyor.

Samsung S23 Ultra’daki 200MP kamera çok iyi. Eşsiz analitik performansa sahip. Daha önce gördüğüm tüm 200 megapiksellerden daha iyi. 

S23 Ultra’nın gece fotoğraflarının çok kaliteli ve S22 Ultra’dan çok daha iyi olduğunu onaylayabilirim. Bence bu, Samsung’un amiral gemisi cep telefonunda son beş yıldaki en büyük gelişme. 

Galaxy S23 Ultra’da 200 megapiksel ana kameraya ek olarak ultra geniş açılı, telefoto ve periskop kameradan oluşan dörtlü kamera birimi yer alacak. Sızdırılan görüntüler kamera tasarımının Galaxy S22 Ultra ile neredeyse aynı olduğunu gösterdi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu