Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSonyTeknoloji

Sony amiral gemi bir telefon hazırlıyor! İşte özellikleri


Sony amiral gemi bir telefon hazırlarken, söz konusu modele ait başlıca teknik özellikler Reddit platformunda ortaya çıktı. Bugüne kadar duyurduğu telefonlarda ekran / kasa oranı nedeniyle büyük eleştiri alan Sony’nin yeni yılda tasarım anlayışını değiştireceği ve daha ince ekran çerçevelerine sahip telefon duyuruları gerçekleştireceği bir süredir dillendiriliyor. Görünüşe bakılırsa sözü edilen tasarıma sahip ilk model Sony H8541 model numaralı Xperia telefon olacak.

Sony amiral gemi bir telefon hazırlıyor! İşte özellikleri

Sızdırılan belgeye göre Sony H8541’de 5.7 inç büyüklüğünde 4K çözünürlüklü HDR ekran yer alacak. Gorilla Glass 5 ile korunacak ekranın altında 3.420 mAh büyüklüğünde bir pil kullanılacak. Sony’nin bir sonraki tepe modelinde Snapdragon 835 işlemcisi kullanılacak. Görünüşe bakılırsa mart / nisan döneminden önce tanıtılacak amiral gemi modellerde tedarik sıkıntısı nedeniyle Snapdragon 845 yerine Snapdragon 835 işlemcisini göreceğiz.

4 GB RAM, 64 GB UFS depolama, Bluetooth 5.0, NFC, USB Type-C, IP68 suya dayanıklılık sertifikası ve Android 8.0 Oreo telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak. Kamera tarafında ise ne yazık ki herhangi bir bilgi aktarılmamış.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu