Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Durmayacak! Şimdi de Mi Note 11 Geliyor


Xiaomi Mi Note 11 cephesinden ilk bilgiler geldi. Xiaomi’nin bir sonraki Mi Note serisi akıllı telefonu bakalım neler sunacak.

2021’den bu yana Xiaomi’nin hem Mi hem Redmi hem de POCO markası altında duyurduğu telefonları akılda tutmak neredeyse imkansız. Pek çok modelin tanıtılmasının yanında yanı telefonun diğer bir ülkeye farklı bir isimlendirme altında giriş yapmadı da ayrı bir kafa karışıklığı. Onlarca telefon tanıtımının ardından Xiaomi’nin durmak bilmeyeceğini görüyoruz. Son gelişmeler Xiaomi Mi Note 11 modelinin yolda olduğunu gösteriyor.

Xiaomi Mi Note 11 Cephesinden İlk Bilgiler Geldi

Çin’de yeni bir Xiaomi telefonu 3C Şarj sertifikası onayından geçti. Model numarası BN4E olan telefonun Çin’de Xiaomi Mi CC10 olarak isimlendirilmesi bekleniyor. 4.260 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olan telefonun küresel çapta hangi isimle satışa sunulacağı ise şu an için belirsiz. Fakat şirkete yakın kaynaklar söz konusu modelin Mi Note 11 olduğu konusunda hemfikir.

Mi Note 10’un tanıtımı üzerinden neredeyse bir buçuk yıl geçti ve artık serinin yenilenmesi gerektiği düşünülüyor. Mi Note 10, 108 megapiksel arka kamerasıyla uzun süre gündem olmayı başardı. Selefi olan Mi Note 11’de benzer çözünürlükte kamera kullanılır mı bilmiyoruz, fakat işlemci tarafında ciddi bir yükselmemenin olacağı gelen bilgiler arasında. Son dönemin en popüler işlemcilerinden biri olan Snapdragon 870’in Mi Note 11’e güç vereceği gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu