Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia 2 tanıtım videosu karşınızda! Kompakt bir amiral gemi


Sony Xperia 2 için artık son düzlükteyiz. Japon teknoloji devinin 5 Eylül tarihinde IFA 2019 etkinliğinde lanse edeceği amiral gemi telefon için ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Sony Xperia’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan video telefon hakkında önemli bazı ayrıntılarıortaya koyuyor. Bunlarda ilki Xperia 2’nin avuç içine sığacak boyutlarda karşımıza çıkacak olması.

Xperia 1 modelinde 6.5 inç büyüklüğünde 4K çözünürlüklü OLED ekran kullanan Sony, söz konusu telefonun devam modeli olduğunda ise 6.1 inç büyüklüğünde bir ekran kullanılacak. Kıyaslamak gerekirse Xperia 2, Galaxy S10 ile aynı ekran boyutunda olacak. OLED panelin çözünürlük seviyesi henüz netlik kazanmazken, son gelişmeler ekranın 4K çözünürlüğünde olacağı yönünde.

Tanıtım videosundaki arka plan renkleri tanıdık gelecek mi bilmiyoruz. Telefonun bu renkleri yansıtan seçenekleri kısa süre önce ortaya çıktı.

Snapdragon 855 Plus işlemcisinden güç alacak Xperia 2’de ekran bir kez daha 21:9 en / boy oranında karşımıza çıkacak. Arkadaki üçlü kamera ise  merkezden alınıp sol üst köşeye taşınacak. 3.000 mAh seviyesinde bir pil taşıyacak Xperia 2’de parmak izi tarayıcının selefinde olduğu gibi yana monte edileceğini düşünüyoruz.

Sony Xperia 2 tanıtım videosu

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Xperia excellence, in the palm of your hand. Join us September 5th for #SonyIFA #Innovation

Sony Mobile (@sonyxperia)’in paylaştığı bir gönderi ()

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu