Bluetooth KulaklıkHarmonyOSHuawei

Huawei FreeBuds 5 Sıra Dışı Tasarımıyla Karşınızda!


Huawei FreeBuds 5 duyuruya birkaç gün kala sızdırıldı. Kablosuz kulaklık serinin önceki modellerinden tamamen farklı olacak.

Huawei, 23 Mart’ta duyuracağı P60 serisiyle birlikte yepyeni bir kulaklıkla karşımıza çıkacak. FreeBuds serisinin beşinci nesil modelinde su damlasından ilham alan bir tasarım benimseniyor. Huawei FreeBuds 5, öncülünden tamamen farklı görünüyor ve iyi bir tutuş sağlamak için kulak memesinin üzerine daha iyi oturuyor.

Öte yandan kaynaklar FreeBuds 5’in perakende kutusunu sızdırdı. Buradaki verilere göre kutu, FreeBuds 4’ün kutusundan daha ağır görünüyor. Bu da cihazın pil ömründe iyileşme yapılmış olacağı anlamına geliyor.

Perakende kutusu bunun dışında kulaklarınızda daha iyi bas için yerinde olabilecek süper manyetik dalgalanma ünitesi özelliğinden söz ediyor. Ayrıca kulaklığın öncülüne göre daha hızlı şarj olacağı belirtiliyor.

Huawei FreeBuds 5, kesintisiz bir dinleme deneyimi sağlamak için gürültü önleme özelliğine sahip olacak. Burada kullanıcıların isteğine göre Hafif ve Dengeli şeklinde iki moda yer verilecek. 5 dakikalık şarjla 2 saat kullanım süresi sunacak olan kulaklıkta yeni LDAC codec bileşeni ses kalitesine katkıda bulunacaktır. 

Benzersiz tasarımıyla pek çok kişinin ilgisini çekecek olan kulaklık, Çin’de tanıtıldıktan kısa bir süre küresel pazarda piyasaya sürülecektir. Ülkemiz kullanıcılarının bu noktada çok beklemeyeceğini düşünüyoruz. Şu sıralar bir kablosuz kulaklık satın almayı planlıyorsanız FreeBuds 5’i beklemenizi öneririz. Huawei ayrıca 23 Mart tarihindeki etkinlikte Watch 5 akıllı saat serisini de görücüye çıkaracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu