Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

7.000 mAh’lik Galaxy M12 Mükemmel Tasarımıyla Sızdırıldı

Samsung’un giriş segmentine getireceği yeni Galaxy M12 modeli, tasarımını ortaya koyan görüntüleri ile sızdırıldı. İşte detaylar;

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, orta segment ve giriş serisine ekleyeceği yeni telefonları için çalışmalarına devam ediyor. Şirketin ”M” serisine ekleyeceği yeni modellerden Galaxy M12, tasarımını ortaya koyan en gerçekçi görüntüleri ile sızdırıldı. 6.5 inçlik Infinity-V çentikli bir ekran ile gelecek olan bu telefon; arka tarafta dörtlü, ön tarafta ise tekli bir kamera yapılandırmasına sahip olacak. Bunun yanı sıra 7.000 mAh’lik pile sahip olan Galaxy M12’nin, parmak izi tarayıcısı da yan tarafta yer alacak. Hatırlarsınız geçtiğimiz haftalarda bazı kaynaklar, M12’nin çift renkli bir arka kapağa sahip olduğunu ortaya çıkarmıştı. Şimdi ise farklı kaynaktan gelen görüntüler de, bunu en iyi şekilde destekliyor.

Galaxy M12

163.9 × 75.9 × 8.9 mm boyutlarında olan Galaxy M12, arka tarafta dikdörtgen tasarıma sahip dörtlü bir kamera yapılandırması ile gelecek. Ek olarak arka tarafı koruyan kapak, mat siyah ve parlak siyah olmak üzere iki tonlu renge sahip olacak. Ayrıca LED flaşta kamera modülünün alt tarafında bulunacak.

Galaxy M12

Cihazın alt tarafında ise, Type-C bağlantı noktasına sahip 3.5mm’lik kulaklık girişi ve hoparlör ızgarası yer alacak. Ekran boyutunda ise tartışmalar hala sürüyor. Kimi kaynaklar telefonun 6.7 inç boyutunda olduğunu söylerken, kimisi de 6.5 inç olacağını söylüyor. Bunu zamanla daha da iyi anlayacağız.

Diğer yandan M12’nin işlemcisi, depolaması ve kamera çözünürlüğü de belirsizliğini koruyor. Önümüzdeki günlerde tüm detaylar açığa çıkacaktır diye düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu