Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG Wing göründü! İşte LG’nin yeni şeyi! Artık neyse bu…

Bugün bir anda karşımıza çıkan LG Wing isimli telefon tuhaf yapısı ile ergonomiden uzak ama tasarımı ile farklı İyi de ne gerek var abicim buna?

LG akıllı telefon pazarına inovasyonları ile damga vurmuş bir üreticiydi. Düşünsenize önde ikili kamerayı; üstte ikinci ekranı, modüler telefonu, deri arka kapağı ilk kez bizlere sunan ve hatta bugün bir özellikmiş gibi anlatılan zoom yaptıkça sese de zoom yapılabilmesini hep LG bizlere sundu. Böyle bir şirketin bu hale gelmesi ise her LG yazımızda söylediğimiz gibi buzdolabı satıcılarının mobil yönetici olmasından kaynaklanıyor. Geçtiğimiz hafta LG Velvet ile tanıştıktan sonra bugün de LG Wing isminde yeni bir akıllı telefon pazara çıktı.

Aslına bakarsanız LG Electronics tebrik etmek gerekiyor. Zira birbirine bu kadar benzeyen telefonların pazarda olduğu bir dönemde bize inovasyon sunabildiği için; ama bu, O değil sevgili LG…

Evet telefon bu. Gördüğünüz üzere telefonda iki ekran var. Bu ekranlardan birisi ana ekran ve ekran yatay olarak yana çevrilebiliyor ve aşağıda da 1:1 oranında kare ikinci bir ekran çıkıyor. Ana ekranın 6,8 inç ve alttaki ekranın da 4 inç olacağı belirtiliyor. Snapdragon 7xx serisi bir yonga seti ve 64 megapiksel ana kamera özellikleri bizlere sunulacak.

İkinci ekran neden var? Bu telefonun ergonomisi nedir? Gibi sorular kafamızı kurcalarken ikinci ekranın Youtube videosu izlerken yorum yapabilmesine olanak sağladığın belirtilmesi yüreklerimize su serpti.

Editörün Yorumu

LG, bu süreçten çıkmak istiyorsa; buzdolabından, TV tarafından yöneticilerin yer değiştirmesini değil, bu işten anlayan doğru kişileri işe almalı. Bir tasarım ekibi bu ürünü size beşinci elementi bulmuş gibi getirebilir ama bu telefonun ergonomisini ve kullanım şeklini sorgulamadan bunu hayata geçirmek de başka bir şey…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu