Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

150 dolarlık LG K31 resmen tanıtıldı!!! Küçük ama etkili!


Çinli üreticilere karşı yeni bir rekabete başlayan LG, 150 dolarlık fiyat etiketine sahip olan K31 modelini resmen duyurdu.

Mobil sektörün önde gelen şirketlerinden biri olan LG, bugün ABD pazarında 150 dolarlık fiyat etiketine sahip olan K31 modelini tanıttı. Çinli üreticilere karşı boyun eğmek istemeyen Güney Koreli üretici, hatırlarsınız geçtiğimiz aylarda 13 modelini Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bildirmişti. Yeni 5G‘li telefonları ile küllerinden doğmak isteyen dev üretici, bu telefonların üzerine çalışmalar yaparken, bugün sessiz sedasız bir şekiklde bütçe dostu LG K31 modelini piyasaya sürdü.

Su damlası bir çentik ve çift arka kamera ile gelen K31, 150 dolarlık fiyatı ile dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başardı. Teknik özelliklerden bahsedecek olursak cihaz, MediaTek Helio P22 yonga setinden güç alıyor. İşlemci seviyesi çok yüksek olmasa da, en azından günlük ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilmeniz mümkün olacak.

5,7 inçlik ekrana sahip olan K31, 1520 × 720 piksel çözünürlüğe sahip günümüz modası damla çentikli bir ekran tasarımı ile geliyor. Kamera hakkın konuşacak olursak cihaz, arkada 13+5 megapiksellik lens ile birlikte geliyor(Geniş açıyı destekleyen). Ön tarafta ise 5 megapiksel çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası bulunuyor.

LG-K31

Son olarak K31 arka tarafta, telefonun kilidini açmak veya ödeme güvenliğini sağlamak için kullanılan bir parmak izi tarayıcı ile birlikte geliyor. Buna ek olarak telefonda, bir günü rahatlıkla çıkarabileceğiniz 3.000 mAh’lik bir pil de bulunuyor.

Şu anda ABD’de 150 dolarlık bir fiyat ile duyurulan K31’in, önümüzdeki günlerde ülkemize ve diğer Avrupa ülkelerine gelmesini umut ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu