POCOXiaomi

POCO X5 Serisinin Lansmanı Yakın Görünüyor


Görünüşe bakılırsa Poco X5 serisi yakında küresel çapta piyasaya sürülecek. X5 serisi için açılış sayfası artık mevcut.

POCO uygun fiyatlı akıllı telefon tanıtımlarını sürdürüyor. Marka, 22 Ocak tarihinde Hindistan’da yeni bir hayran buluşması gerçekleştireceğini açıkladı. Görünüşe bakılırsa bu etkinlikte bir süredir paylaşımlara konu olan POCO X5 ve X5 Pro modelleri görücüye çıkacak.

Öte yandan AliExpress’te ortaya açılış sayfasında yeni POCO X serisi çok yakında tanıtılacağının bilgisi veriliyor. Küresel çapta satışa sunulacak telefon serisinin teknik özelikler noktasında neler sunacağı hakkında ise bilgi verilmiyor.

POCO X5 ve X5 Pro Neler Sunacak?

Daha önceki rapora göre X5 modeli Redmi Note 12 5G‘ye oldukça benzeyecek. Ancak X5, yeniden tasarlanmış bir arka panele ve Snapdragon 695‘e sahip olacak . Öte yandan Note 12 5G, Snapdragon 4 Gen 1 yonga setine sahipti. Diğer iki modelde geri kalan teknik özelliklerin aynı olması bekleniyor.

X5 Pro 5G ise yakın zamanda Çin’de piyasaya sürülen Redmi Note 12 Pro Speed‘in yeniden yapılandırılmış bir versiyonu olduğu söyleniyor. Snapdragon 778G işlemcisinden güç alacak telefonda 120Hz tarama hızına sahip OLED ekran göreceğiz. Arka bölümde 108 megapiksel üçlü kamera ile gelecek telefonda ayrıca 67 watt hızlı şarj destekli 5.000 pil olacak. Telefon ayrıca kutudan Android 12 tabanlı MIUI 14 sürümü ile çıkacak.

Her iki telefonun da tanıtıldıktan sonra Türkiye’de satışa sunulmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu