Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei güncelleme dağıtımını bu ay sürdürecek

Bir ayı aşkın süredir Amerikan şirketlerinin yaptırımlarına maruz kalan Huawei güncelleme ve yeni telefon tanıtımları aksatmadan sürdürüyor. Şirket bu ay dağıtacağı güncellemenin detaylarına açıklık getirdi.

Huawei şu an birçok ülkede çok sayıda telefon için EMUI 9.1 güncellemesinin dağıtımını sürdürüyor. Şirket buna ek olarak aylık güncellemeleri de ara vermeden devam ediyor. Huawei şimdi resmi site aracılığıyla temmuz ayı güvenlik güncellemesinin detaylarına açıklık getirdi.

Huawei güncelleme dağıtmaya devam ediyor

Güvenlik güncellemeleri, işletim sistemi, çekirdek ve sürücü seviyesinde en güvenlik ayarlamaları içeriyor. Huawei, temmuz ayı güncellemesiyle birlikte sisten alt yapısında 6 kritik, 13 de üst seviye problem / güvenlik açığını kapatacağının bilgisini verdi.

Huawei bunlara ek olarak aylık güncellemelerle özellikle popüler telefonlara yeni özellikler de getirdiği oluyor. Örneğin P30 Pro için son yayınlanan güncellemeye DC Karartma ekran özelliği dahil edildi.

Temmuz ayı güncellemesi şu ana kadar sadece Pixel telefonlar ve Galaxy S8 için yayınlandı. Huawei’in kısa süre içerisinde en yeni cihazlardan başlayarak güncelleme dağıtıma sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu