Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG G6 en net fotoğrafları yayınlandı!


Saatler önce simsiyah renk seçeneği ortaya çıkan LG G6 cephesinden görüntüler gelmeye devam ediyor. 26 Şubat’ta tanıtılacak telefonun bugüne kadarki en net fotoğrafları sızdırıldı diyebiliriz. Yayınlanan yeni fotoğraflarda LG G6 tasarım detayları net bir şekilde ortaya çıkmış görünüyor. İşte en net LG G6 görüntüleri!

LG G6 görüntüleri
LG G6 görüntüleri

LG G6

Selefine benzer bir tasarıma sahip olacak LG G6’ta fırçalanmış metal kasa kullanılacak. Suya ve toza karşı dayanıklı bir yapı sergilemesi beklenen telefonun alt bölümünde USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör ve mikrofon yer alıyor. Üst bölümde ise 3.5 mm kulaklık girişi yer alıyor.

LGG6 (1)

Selefine göre daha köşeli bir tasarıma sahip olan telefonda bu defa modüler yapı olmayacak. Ekran çerçeveleri önemli ölçüde azaltılan LG G6’nın arka bölümünde çift kamera, çift tonlu LED flaş ve parmak izi sensörünün gömülü olduğu güç butonu yer alıyor. 5.7 inç büyüklüğünde 2.880×1.440p çözünürlüklü ekrana sahip olacak telefonun işlemci biriminde Snapdragon 835 ya da Snapdragon 821 işlemcisinin yer alması bekleniyor. Telefon cephesinden detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

LG G6 tasarımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

LGG6 (2)

LGG6 (3)

>> İlginizi çekebilir; Samsung Galaxy A7 2017 Kutu Açılışı Ön Değerlendirme

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu