Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Pahalı realme Telefonlar Belli Oldu, realme Fena Geliyor!


Geçtiğimiz günlerde pahalı telefon işine gireceğini belirten realme, yeni cihazı ile bu hedefini onaylamış oldu. İşte telefonun detayları.

Son zamanlarda şirket, telefon varyantlarını yeni hedefleriyle genişletme yoluna girdi. Orta ve yüksek seviyeyi hedefleyen şirket, bu sefer daha da yüksek segmente yeşil ışık yaktı. Pahalı olmasını beklediğimiz realme akıllı telefonların aslında katlanabilir ve ekran altı kameralı olacağı ortaya çıktı.

Katlanabilir ve Ekran Altı Kameralı Pahalı realme Telefonlar Yolda!

Ekran altı kamera teknolojisine sahip katlanabilir telefonların ana akım haline geldiğini biliyoruz. Üreticiler de bu modaya ayak uyduruyor. Geçenlerde pahalı telefon işine gireceğini belirten realme, bu sektöre katlanabilir cihazıyla giriş yapabilir. Şirketten bir yetkili, 2022’de katlanabilir ve ekran altı kameralı telefon ipuçlarını ima etti.

pahalı realme

Weibo’daki bir gönderide realme Çin CMO’su Xu Qi Chase, ekran altı kamera ve katlanabilir teknoloji gibi yeni akıllı telefon biçimlerinin gelecek yıl “daha da olgunlaşacağını” belirtti. Ayrıca son zamanlarda “realme GT 2 Fold” modelini gösteren bazı katlanabilir tasarım çizimleri de ortaya çıktı. Ancak görüntülerin resmi olup olmadığı bilinmiyor.

Ekran altı kameraya gelirsek, realme bu teknolojiyi kullanan bir telefon için şimdiden bir patent başvurusunda bile bulundu. Ayrıca bu patentte ekran içi parmak izi tarayıcı da mevcut.

Katlanabilir sektörü gün geçtikçe daha da gelişiyor ve şirketler de bu alanda yeniliklerini getirmeye devam ediyor. realme’nin de adım atması beklediğimiz katlanabilir akıllı telefonlar hakkında gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu