Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sinematik ekranlı Sony Xperia 20 karşınızda!

Sony yeni cihazlarla akıllı telefon dünyasında var olma mücadelesi sürüyor. Mobil Dünya Kongresi’nde orta segment için Xperia 10 ve Xperia 10 Plus modellerini duyuran Japon üreticinden bu defa telefonların devam modelleri geliyor. Ünlü sızıntı kaynağı OneLeaks, Sony Xperia 20 modeline ait yüksek çözünürlüklü ilk görselleri yayınladı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Sony Xperia 20 tasarımı!

Yayınlanan görüntüler Xperia 20’nin Xperia 10’dan çok da farklı olmayacağını gösteriyor. Bir kez daha 21:9 sinematik ekranla gelecek telefonda üst çerçeve belirgin şekilde kalın. Alttaki çerçeve ise oldukça ince. Telefonun arka tarafına baktığımızda çift kamera, çift tonlu LED flaş, Sony ve Xperia logoları dikkat çekiyor.

Kaynağa göre Xperia 20 selefine göre bazı farklılıklar içeriyor. Xperia 10 tamamen metalden oluşan bir telefonken, Xperia 20’de metal ve cam/plastik (arka yüzey) malzeme kullanılacak. Ayrıca Xperia 20’da sadece altta tek bir hoparlör olacak.

Xperia 20 muhtemelen ağustos sonunda IFA 2019 etkinliğinde tanıtılacak. Telefonda Snapdragon 7xx serisi bir işlemci kullanılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu