Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme C11 tanıtım tarihi nihayet belli oldu!!! MediaTek Helio G35’li ilk telefon!

Geçtiğimiz haftalarda posterleriyle birlikte sızdırılan Realme C11’in, tanıtım tarihi nihayet belli oldu. Yongası ile dünyada bir ilk!

Son zamanların en başarılı şirketlerinden biri olan Realme, akıllı telefon kategorisini genişletmeye devam ediyor. Çinli şirketin bir süredir üzerine çalıştığı C11 modeli geçtiğimiz haftalarda tasarımı ve bazı özellikleri ile birlikte sızdırıldı. Kısa bir süre sonra da Realme’nin Malaysia şubesi, bu telefonun tanıtım tarihini duyurdu. Resmi raporlara göre Realme C11, 30 Haziran tarihinde çevrimiçi bir etkinlik ile resmen tanıtılacak.

Realme C11, bildiğiniz üzere MediaTek’in Helio G35 yonga setini kullanan ilk akıllı telefon olacak. Söylentilere göre bu yonga seti oyuncular için geliştirilmekte. Bu da yeni Realme’nin performans tarafında oldukça başarılı olacağını ortaya koyuyor.  Bunun yanı sıra Çinli şirket bu telefonda, 6,7 inçlik su damlası çentikli bir ekrana da yer verecek. Ayrıca cihazın kamerası sol arka tarafta kare şeklinde bir yapılandırma ile yer alacak. Bu, içerisinde  çift kamera kümesini ve LED flaşı’da barındıracak.

Realme C11‘in en büyük özelliklerinden biri de şüphesiz, kullanıcılarına  2 günlük bir kullanım vaad eden, 5.000 mAh‘lik pile sahip olmasıdır. Yani bu telefon ile deneyimlerinizi daha uzun süreli olarak yaşayabileceksiniz.

Son olarak C11,  Samsung’un M01 modeli ve yaklaşmak olan Redmi 9A‘ya rakip olarak gelecek. Bakalım bu cihazlar arasındaki rekabeti kazanan kim olacak? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu