Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find N Flip ile Samsung’u Üzecek!

OPPO’nun yeni dikine katlanabilir telefonu OPPO Find N Flip hakkında bilgiler geldi. Bu canavar bu yıl bizlerle birlikte olabilir.

Katlanabilir telefonlar, Samsung’un bu hafta başlarında dördüncü nesil katlanabilir cihazlarını tanıtmasıyla iyice sükse yaptı. Ancak Samsung’un büyük yenilik sunmaması rakiplerine yarayacak gibi görünüyor. Çinli teknoloji devinin bu yıl içerisinde OPPO Find N Flip ile karşımıza çıkacağı resmi olarak duyuruldu.

OPPO, bu yıl içinde en son Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti tarafından desteklenen bir değil tam iki katlanabilir telefonunu piyasaya sunacak. Sızıntıları ile ünlü Yogesh Brar’ın en son haberine göre , OPPO, tablet benzeri katlanabilir olan yeni nesil OPPO Find N Fold’u ve dikine katlanabilir olan OPPO Find N Flip’i piyasaya sürecek.

Bu iki cihaz Samsung’un Z Fold ve Z Flip modellerine direkt olarak rakip olacak. Yaklaşan OPPO katlanabilirlerinin de küresel olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Raporlara göre, cihazlar Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’ne (EUIPO) kayıtlı ve bu da küresel bir ilk olduğunu gösteriyor.

OPPO’nun Baş Ürün Sorumlusu Pete Lau, katlanabilirlere olan ihtiyacı ve mevcut nesil katlanabilir cihazlarda gereken iyileştirmeleri özetleyen küresel bir topluluk gönderisini paylaşarak bu raporun doğruluğuna katkıda bulundu.

Ayrıca OPPO Find N’de bulunan menteşenin görüntülerini de paylaştı. Bu tweetler ve topluluk gönderileri, OPPO’nun önümüzdeki aylarda dünya çapında katlanabilirleri piyasaya sürmeye hazırlandığını gösteriyor. Fiyat açısından ise şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Ancak OPPO’nun rakipleri gibi bir fiyat politikası izleyeceği söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu