Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme durmuyordu! Şimdi de Realme X2 ortaya çıktı

Geçtiğimiz hafta OPPO’nun alt markası Realme yeni nesil Realme XT ile karşımıza çıkmıştı. Bugün de Realme X2 modeli göründü. Realme’yi biri durdursun!!!

OPPO‘nun alt markası olan Realme Hindistan pazarının en hızlı yükselen şirketi konumuna gelmesi oldukça kısa bir zaman aldı. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında amazon için geliştirilen Realme 1 ile online pazarda satışa başlayan üretici bir anda öyle bir noktaya geldi ki kısa süre içinde 1 milyon satış barajını aştı. Potansiyeli gören BBK Holding Yönetim Kurulu Realme markasını OPPO’dan “olabildiği” kadarıyla ayırmaya karar verdi. Arayüz, şarj teknolojisi ve Ar-Ge tarafında halen OPPO‘ya bağımlı olan  Realme Hindistan pazarında büyük bir başarı yakaladı. Bununla birlikte Çin pazarında da ciddi bir pazar payına sahip olan ve Redmi ile Honor markalarının tam arasına yerleşen Realme geçtiğimiz hafta yeni nesil 64 megapiksel arka kameraya sahip telefonu Realme XT ile karşımıza çıktı. Bugün de ilginç bir şekilde Realme X2 adında yeni bir telefon ortaya çıktı.

Tasarım olarak Realme XT modelinin aynısı olan bu telefon farklı pazarlar için farklı bir isme mi sahip yoksa Realme gerçekten de yeni bir telefon mu yaptı bu bilinmiyor. Arkada 64 megapiksel, önde de 32 megapiksel kamera sensörü taşıyacak telefonun 24 Eylül tarihinde tanıtılacağını da paylaşılan görselde görüyoruz. Hem OPPO hem de Realme son dönemde çok agresif bir satış politikası benimsiyor.

Bakalım Realme Türkiye pazarına girmeyi başarabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu