Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy A05 Ortaya Çıktı, Satış Rekoru Kıracak

Giriş seviyesi akıllı telefon Samsung Galaxy A05 kameralara yakalandı. Büyük ilgi görecek olan telefonun detaylarına göz atalım.

Samsung Galaxy A05 tanıtılmadan önce bazı görselleri internete sızdırıldı. Galaxy A05, Galaxy A04’ten bir yıl sonra piyasaya çıkacağı varsayılırsa Samsung’un bu yıl ki en uygun fiyatlı telefonlarından biri olacak. Telefon çıkış yapmadan önce Brezilya’daki Ulusal Telekomünikasyon Ajansı veya Anatel’de görüldü.

Galaxy A05‘e ait iki fotoğraf ortaya çıktı. Telefonun arka ve ön panellerini gösteriyorlar ve şaşırtıcı olmayan bir şekilde cihaz, Samsung’un bu yıl piyasaya sürdüğü diğer Galaxy A telefonlarına benzer şekilde neredeyse düz çerçeveli bir tasarıma sahip.

Bu fotoğraflardaki Galaxy A05’in arka paneli şerit desenli, parlak siyah bir yüzeye sahip. Arka kısımda her biri kendi dairesine yerleştirilmiş iki kamera ve bir LED flaş gözümüze çarpıyor İkinci fotoğraf altta nispeten kalın bir çeneyi ortaya koyuyor.

Galaxy A05’in selfie kamerası için Infinity-O kesitine sahip olduğunu düşünseniz de, daha yakından incelendiğinde sensörün çerçeveye çok yakın olduğu görülüyor, bu da sensörün Infinity-U veya Infinity-V ile kaplanmış olma ihtimalinin daha yüksek olduğu anlamına geliyor.

Galaxy A04 gibi, A05 modeli de giriş segmentini işgal edecek. Şu ana kadar sızdırılan teknik özelliklere baktığımızda telefonun Mediatek Helip G85 yonga setine sahip olduğu bildirildi. Cihazda ayrıca 4GB RAM yer alacak. Telefonda bir kez daha 5G bağlantısı olmayacak. Kutudan Android 13 sürümüyle çıkacak olan modelde ayrıca 5.000 mAh büyüklüğünde pil göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu