Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Note 8 2021 İlk Kez Karşınızda!

Redmi Note 8 2021 cephesinden ilk görüntü paylaşıldı. Xiaomi’nin geçtiğimiz gün doğruladığı telefonun detaylarına göz atıyoruz.

Xiaomi son dönemde hem kendi hem Redmi hem de POCO markası altında o kadar çok telefon duyurusu gerçekleştirdi ki, bunları akılda tutmak çok güç. Üstelik bazı modeller farklı pazarlara farklı isimlendirmeler altında giriş yaptı. Bunlar yetmezmiş gibi şimdi de eski modellerin güncel versiyonları için hazırlıklar başladı. Xiaomi’nin kısa süre önce doğruladığı Redmi Note 8 2021 cephesinden ilk görüntü paylaşıldı. Telefonun görüntüsüne ve muhtemel teknik özelliklerine göz atalım.

Redmi Note 8 2021 Karşınızda!

Xiaomi’nin resmi Twitter hesabından paylaştığı görüntüde telefonun önden görüntüsüne yer veriliyor. Burada farklı diyebileceğimiz bir gelişme yok. Telefonun 2021 modeli 2018 yılında tanıtılan Note 8 gibi su damlası şeklinde çentikle geliyor. Buradaki önemli farkın 120Hz ekran tarama hızı olduğu gelen bilgiler arasında.

Redmi Note8 2021’nin arkadan nasıl görüneceği merak konusu. Burada mevcut Redmi Note 10 kamera yapısının tercih edilebileceğini düşünüyoruz. Ana kamerada bir kez daha 48 megapiksel çözünürlüklü bir sensör olacak. Buna geniş açılı sensör, makro ve derinlik kameraları eşlik edecektir.

2021 model Redmi Note8’de en önemli gelişmelerden biri de Snapdragon 665 yonga seti yerine bir MediaTek Helio G85 işlemcinin alacak olması. 22.5 watt hızlı şarj desteğine sahip en az 4.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefon kutudan MIUI 12.5 ile çıkacak.

Redmi’nin tanıtıldığı günden bu yana 25 milyonun üzerinde satan popüler telefonu, Redmi’nin mevcut Note 10 serisi ve diğer rakipleri göz önüne alındığında benzer şekilde ilgi odağı olmayabilir. Fakat telefon iyi bir fiyatlandırma ile yine de kayda değer satışlar elde edecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu