AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemKatlanabilir TelefonlarMobirollerPixel

Google Pixel Fold Kendini Bir Kez Daha Gösterdi


Google’ın katlanabilir telefonu olacak olan Google Pixel Fold kendini bir kez daha gösterdi. Google bu alanda çok iddialı olabilir.

Katlanabilir telefonlar yükselişe geçmeye devam ediyor. Samsung ve Huawei’nin bayrağı çektiği bu sektöre çok yakında Google da dahil olacak. Bugün ise sızıntıları ile ünlü Jon Prosser tarafından yayınlanan Google Pixel Fold modelinin yeni görüntüleri internette yayınlandı.

Üzerindeki akıllı telefon, daha önce gördüğümüz önceki render’lardakiyle aynı görünmüyor. Daha önce, Google’ın katlama makinesi Pixel 6 serisiyle aynı tasarımdaydı. Ancak şimdi Pixel 7 serisinin tasarımı üzerinde duruluyor. Bu oldukça mantıklı, ayrıca erken verilere göre Pixel Fold birkaç kez ertelendi. Bu nedenle Google’ın cihazın görünümünü değiştirmek için zamanı vardı.

Harici ön kameranın 9.5 Megapiksel çözünürlüğe sahip olduğu bildiriliyor. Ana kamera modülünün tasarımı üç sensörün varlığını gösteriyor. Ancak bunlar Pixel 7 Pro ile aynı olmayacak. Daha gelişmiş kamera kurulumları kullanacak olan Google’ın fiyat bandı olarak 2.000 doları tercih etmesi bekleniyor.

Ayrıca bu telefonda gelişmiş Tensor işlemcinin de yer alacağı söyleniyor. İşletim sistemi tarafında ise Google’ın Android 13L işletim sistemine yer vermesi bekleniyor.

Bilmeyenleriniz için daha önce Prosser, Google Pixel 7, Pixel 7 Pro ve Pixel Watch’un duyuru ve çıkış tarihlerini adlandırmıştı. Ondan önce, iPhone SE 2020 akıllı telefonun ve MacBook Pro 13 dizüstü bilgisayarın sunum tarihlerini ilk açıklamıştı. Bu yüzden sızdırılan son bilgilerin doğru olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu