Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriMeizuTeknoloji

Meizu 21 Pro Tanıtım Tarihi ve Özellikleri Belli Oldu: Çok Yakında Geliyor

Geçtiğimiz ay sertifikasyon sürecinden geçen Meizu 21 Pro, şimdi de Weibo üzerinde teknik özellikleri ve lansman tarihi ortaya çıkarıldı.

Meizu küllerinden doğmaya çalışıyor. Geçtiğimiz ay 21 Pro modeliyle 3C sertifikasyon sürecinden geçen Meizu 21 Pro modelinin amiral gemisi tadında teknik özellikleri bulunuyor. Kenarları düz ve keskin hatlar sahip olması beklenen 21 Pro’nun özelliklerine ve tanıtılacağı tarihe göz atalım.

Meizu 21 Pro Teknik Özellikleri Göz Dolduruyor

Çinli bir sızıntı kaynağına göre 21 Pro, Kasım sonu tanıtılan kardeşi 21 modeliyle benzer tasarıma sahip olacak. Düz ekrana ve iPhone SE modellerine benzer bir keskin hatları bulunacak. Titanyum çerçeve içeren IP68 sertifikalı kasa bulunacak.

Meizu 21
Meizu 21

Telefonda 2K çözünürlüğünde OLED ekran bulunacak ve geniş bir ultrasonik ekran içi parmak izi tarayıcısı ile gelecek. İşlemci olarak Qualcoom’un en hızlı işlemcisi olan Snapdragon 8 Gen 3 bulunacak. 16 GB RAM Ve 1 TB depolama alanı sunması beklenen modelin 80W kablolu, 50W kablosuz şarjı destekleyen 5.000 mAh bataryası bulunacak.

Meizu 21 Pro’da 200 megapiksel + 12 megapiksel (ultra geniş) + 5 megapiksel (makro) olmak üzere üçlü kamera dizilimi yer alacak. Yeni bir sızıntıda ise 50 MP OV50H OmniVision ana kamera ve 3x optik yakınlaştırmalı telefoto kameradan oluşan farklı bir kamera ile geleceğine işaret ediyor. Son olarak telefonun önümüzdeki mart ayı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Vivo Y200 5G Yeni Versiyonuyla Satışa Sunuldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu