Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 13 yumuşak batarya ile gelecek

Apple işleri yumuş yumuş yapmaya devam ediyor. Bugün gelen bilgilere göre iPhone 13 yumuşak batarya ile gelecek.

Apple yenilikleri hakkındaki sızıntılar konusunda uzmanlaşmış tanınmış Tianfeng International analisti Ming-Chi Kuo, önümüzdeki sonbaharda piyasaya çıkması gereken iPhone 13 modelleri için yeni bir tahminde bulundu. Ming-Chi Kuo’ya göre; iPhone 13’lerde ilk kez yumuşak piller kullanacak.

Ünlü analist dünyada ilk kez telefonda kullanılacak olan yumuşak pil sayesinde maliyetler azaltılacak ve yerden tasarruf edilecek. Bu sayede daha ince iPhone‘lar görebileceğiz. Tahminlere göre; Apple’a Jialianyi, Xinxing ve Huatong yumuşak pilleri tedarik edecek. Şimdilik yumuşak pillerin kaç mAh kapasiteli olacağının bilinmediğini belirtelim.

Daha önce Ming-Chi Kuo, 13 Pro ve 13 Pro Max’in f/1.8 diyafram açıklığına ve otomatik odaklama sistemine sahip ultra geniş açılı lensler ile geleceğini söyledi. Tedarikçi tarafında ise Largan ve Yujingguang firmaları olacak.

iPhone 13

Kamera konusunda 2021 yılında büyük bir sıçrama gerçekleştirecek olan Apple’ın tasarım açısından aynı yenilikçiliği göstermeyeceği söyleniyor. Gelen bilgilere göre yeni modellerde de iPhone 12’nin tasarım kullanılacak. Üstüne üstelik 2021 yılında bile çentik yine iPhone‘ların olmazsa olmazı olacak.

Yenilik konusunda bu yıl bir tane bile yenilik sunmayan kasayı yenileyen Apple enterasan bir şekilde hiç eleştirilmedi. Aksine gelen raporlar iPhone 12’lerin satış konusunda rekor üzerine rekor kırdığını gösteriyor. Bu yüzden bu bile Apple’ın büyük bir başarısı olarak gösterilebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu