AndroidBluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei FreeBuds Pro 2+ Tanıtıldı! Ateş ve Nabız Ölçüyor


Huawei’den sıra dışı bir ürün daha geldi. Kullanıcının ateşini ve nabzını ölçen Huawei FreeBuds Pro 2+ resmi olarak duyuruldu.

Huawei rakiplerinin ötesinde yeni ürün tanıtımlarını sürdürüyor. Marka son olarak Huawei FreeBuds Pro 2+ kablosuz kulaklığı tanıttı. Yeni nesil kulaklık öncülünün tasarım anlayışını sürdürse de, iki yeni özellikle fark yaratıyor. FreeBuds Pro 2+ dünyanın nabız ve vücut ısısını ölçme işlevine sahip dünyanın ilk kulaklıkları olarak lanse edildi.

Kulaklık, çift modlu bir kalp atış hızı sensörü ile donatılırken “sektörün ilk 3D akıllı sıcaklık ölçüm algoritmasını” destekliyor. Kullanıcının kalp atış hızı ve vücut ısısı ile ilgili veriler gerçek zamanlı olarak akıllı telefonuna gönderilir ve performansın yetersiz olması durumunda kulaklık bir uyarı gönderiyor.

Huawei FreeBuds Pro 2+’nın diğer teknik detaylarına gelince, kulaklıklar 11 mm sürücülere sahip ve üçlü mikrofon sistemi sayesinde 47 dB’e kadar aktif gürültü azaltma sağlayabiliyor. Kulaklıklar ayrıca Huawei L2HC ve LDACTM kodeklerini destekliyor ve yüksek tanımlı uzamsal ses iletimi sağlamakta.

FreeBuds Pro 2+, örneğin bir konser salonunda veya sinemada olduğu gibi çeşitli ses çalma modlarıyla geliyor. Kulaklıkta ayrıca kullanıcının kafa hareketlerini izlemekten sorumlu altı eksenli bir konum sensörü yer alıyor.

FreeBuds Pro 2+ kablosuz kulaklık, altın çerçeveli olup beyaz renkte çıkış yapıyor. 7 Nisan tarihinde ilk olarak Çin pazarında satışa sunulacak kulaklığın fiyatı 1.499 yuan (219 $) olarak açıklandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu