AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

AirPods Studio profesyonellere hitap edecek! Bir zahmet 4.000 TL’lik kulaklık müzik alanında kullanılsın!

Apple’ın 349 dolarlık fiyatı ile satışa sunulacak olan AirPods Studio kafaüstü kulaklığı hakkında detaylar gelmeye başladı!

iPhone 7 ile 3.5mm kulaklık girişini kaldıran ve kablolu kulaklık yerine bunu kullanın diye AirPods ile karşımıza çıkan Apple, kulaklık sektörüne yön vermişti. Apple’dan sonra diğer telefon üreticileri de AirPods benzeri hatta bazen de utanmadan çakmasını çıkaran firmalara şahit olmuştuk. AirPods Pro ile çıtayı ve fiyatı yükselten Apple, şimdi de kafaüstü kulaklık üretmek için kolları sıvadı. AirPods Studio adını alacak olan bu kulaklığın neredeyse can alıcı tüm detayları bugün 9To5Mac sayesinde ortaya çıktı.

AirPods Studio‘nun yapısı ve özellikleri ile profesyonellere hitap edeceği söyleniyor. AirPods‘un özelliği olan kulaktan çıkartılınca müziği otomatik durdurma özelliğinin bu modelde de yer almasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak bu özellik için gerekli olan sensörün direkt olarak kulaklığın içine değil banda entegre edileceği söyleniyor. Bu sayede kulaklığı boynunuza astığınızda müzik duracak ve taktığınızda ise müzik başlayacak.

AirPods Pro ile gelen ANC yani aktif gürültü engelleme ve dışarıdaki sesi de müzik ile harmanlayan şeffaflık özelliğini barındıracak olan bu model özel equalizer ayarlarına da sahip olacak. Bu equalizer ayarının otomatik olarak mı yoksa elle mi yapılacağı henüz netleşmiş değil.

AirPods Studio

Türkiye’de 4.000 TL bandını zorlayacak olan bu kulaklık, Beats’in kalitesiz teneke sesinden kat ve kat daha üstün bir performans sergileyecek. Odyofilleri tatmin edeceğini düşündüğümüz bu modelin Eylül ayındaki iPhone 12 etkinliğinde tanıtılacağını düşünüyoruz.

Türkiye topraklarına Ocak 2021‘de gelmesini umduğumuz AirPods Studio‘nun bakalım ilerleyen günlerde başka hangi özellikleri sızacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu