Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Karşınızda çerçevesiz ekranlı Xiaomi Mi Mix 3!

Mobil dünyasında sıra dışı ürünler görmeye devam ediyoruz. Vivo Nex S ve Oppo Find X çıkarılabilir ve kızaklı kamera yapılarıyla son dönemin en çok konuşulan telefonları oldular. Bunların yanında kısa süre önce IFA 2018’de görücüye çıkan Honor Magic 2 dahil oldu. Ancak durun daha bitmedi! Tüm bu gelişmeler karşısında Xiaomi de benzer bir telefon hazırlığı içerisinde olduğunu duyurdu. Xiaomi Başkanı Lin Bin resmi Weibo hesabından kızaklı yapıda olan bir telefonun görüntüsünü paylaştı. Söz konusu görüntüye baktığımızda bunun Xiaomi Mi Mix 3 ’ten başkası olmadığını biliyoruz.

Xiaomi Mi Mix 3
Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi Mix 3 kızaklı bir yapıda olacak

Lin Bin, Mi Mix 3 hakkında başka bir ayrıntı koymadı. Ekim ayında duyurusu gerçekleşecek telefonda %90’ın üzerinde bir ekran / kasa oranı göreceğiz. Sürgülü yapıda gelişmiş bir 3D yüz tanıma sensörü, ön kamera ve ahizeyi barındıracak telefona Snapdrafon 845 işlemcisi güç verecek.

Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısının yer verileceği telefonda Mi 8’e eşlik eden arka kamera paketini göreceğiz. Mi Mix 3 hakkında gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu