Akıllı TelefonGenelMobil UygulamalarWhatsApp

WhatsApp için güzel bir özellik daha kullanıma sunuluyor

WhatsApp için eğlenceli çıkartmalar çok yakında kullanıma sunulacak. Bakıldığı zaman Line, WeChat, Skype, Facebook Messenger ve Allo gibi birçok mesajlaşma platformu emojilerin yanında kendi çıkartmalarını sunuyor. Dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp cephesinde ise bu özellik ne yazık ki yoktu.

Çıkartma özelliğinin uygulamaya dahil edileceği ilk kez mayıs ayında düzenlenen F8 Geliştirici Konferansı’nda dile getirildi. @WABetainfo ise çıkartma özelliğinin beta kullanıcılara sunulduğunu gösteren bir paylaşım gerçekleştirdi. Burada uygulamaya dahil edilecek çıkartmaların bazıları gösteriliyor.

WhatsApp için eğlenceli çıkartmalar
WhatsApp için eğlenceli çıkartmalar

Bazen emoji yerine çıkartmalar kendimizi daha iyi ifade edebiliyoruz. Bu noktada yeni özellik kullanıcı deneyimini geliştirilecektir. WhatsApp beta 2.18.218 sürüme sahip tüm kullanıcılar çıkartma özelliğini kullanmaya başladı. Yeni özellik kısa süre içerisinde Android/iOS platformlarında tüm kullanıcılarla buluşacaktır.

Dilerseniz buradaki link aracığıyla WhatsApp test kullanıcısı olabilir ve tüm yenilikleri herkesten önce kullanma şansı yakalayabilirsiniz. WhatsApp Beta programına kayıtlıysanız ve son güncellemeyi henüz almadıysanız en güncel APK dosyasını buradan indirebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu