Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Apple Katlanabilir Telefon Çıkartıyor! 2023’te Hazır!

Son dönemlerde markalar katlanabilir cihazlarıyla söz sahibi olmak istiyor. Apple katlanabilir telefon projesi de tam olarak bunu hedefliyor!

Huawei ve Samsung arasında başlayan katlanabilir telefon rekabeti gittikçe büyüyor. En son Xiaomi Mi Mix Fold modelinin de katılmasıyla birlikte kullanıcılar hangi cihazı tercih edeceğini şaşırdı. Her model yüksek fiyatlar karşılığında satılsa bile bu cihazları kullananlar zaten yüksek konumlarda bulunan çoğunlukla yetkili insanlar. Bu yüzden şirketler hız kesmeden üretimlerine devam ediyorlar. Hatta rekabete bir yeni marka daha katılıyor. Apple katlanabilir telefon hayalini gerçekleştirmek üzere çalışmalarına başlamış ve 2023 yılında bu modeller elimize ulaşacak. İşte detaylar!

Apple Katlanabilir Telefon Üretmeye Karar Verdi!

Apple analizleri ile meşhur Ming-Chi Kuo Cupertino merkezli akıllı cihaz devinin katlanabilir telefon üreteceğini ve 2023 yılında satışa sunulacağını duyurdu. Hatta cihaz hakkındaki bazı detaylar da elimize geçti. Örneğin cihaz açıldığız aman 8″ boyutunda  QHD+ çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak. Ekranın tedarikçisi ise Samsung olacak ancak dokunmatik ekran TPK tarafının gümüş nanotel teknolojisine sahip olacak. Apple bu modelden yaklaşık 15-20 milyon satış yapmayı planlıyor.

iPhone x foldable

Apple haricinde diğer şirketler de katlanabilir akıllı telefonlara yönelecek. OPPO, Vivo, Xiaomi ve Honor olarak belirtilen 4 markanın da bu yıl sonuna kadar ya da yeni yılın ilk döneminde akıllı telefon üreteceğini duyurması bekleniyor. Bu markalar için totalde 17 milyon cihaz kadar satış yapılacağı düşünülüyor.

Kuo’nun verdiği bilgilerin doğruluğundan şüphemiz yok ancak eğer ki piyasa bu cihazı sevmezse Apple bir anda planlarından cayabilir, bunu da unutmamak gerekir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu