Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknolojiXiaomi

POCO M3 Pro 5G Şık Tasarımı ile Karşınızda! Orta Segment Karışıyor


Xiaomi’nin sıradaki amiral gemilerinden bir tanesi olan POCO M3 Pro 5G için nihayet yeşil ışık yakıldı. Detaylar belli oldu.

Daha önce pek çok haberlerimiz de yer alan POCO M3 Pro 5G hakkında nihayet beklenen haber geldi. Xiaomi kullanıcıları tarafından merakla beklenen akıllı telefon, uzun bir süredir bizim de gündemimizdeydi. 2021’in yarısına doğru ilerlediğimiz şu günler de merakla beklenen telefon da onaylandı. Şirket bugün cihazın resmi lansmanını onaylayarak bizleri heyecanlandırmayı başardı. Bugün cihazın tasarımı, özellikleri ve diğer detayları hakkında yepyeni bilgiler ortaya çıktı.

Xiaomi’nin alt markalarından bir tanesi olan POCO ülkemiz de oldukça popüler bir konumda. Hem ucuz hem de yüksek performansı ile kullanıcılara sürükleyici bir Android deneyimi sunacak olan M3 Pro 5G uzun bir süredir merakla bekleniyordu. Şirket nihayet yeni amiral gemisi için meşaleyi yaktı.

POCO M3 Pro 5G Geliyor

5G teknolojisi ile kullanıcılara sürükleyici bir internet deneyimi sunacak olan akıllı telefon üçlü kamera ile karşımıza çıkacak. İkonik sarı renk ile de karşımıza çıkacak olan akıllı telefon modeli, geçmiş modele göre daha yüksek ekran yenileme hızını karşımıza çıkaracak. 19 Mayıs’ta küresel olarak lansmana çıkacak olan amiral gemisi çift tonlu bir tasarıma sahip olacak. Cihaz sarı, siyah ve mavi tonlarında olmak üzere üç farklı renkte satın alınabilecek. 6.5 inç FHD LCD ekrana ek olarak delikli bir çentiğe sahip olan telefon, MediaTek Dimensity 700 işlemciden güç alacak. Yalnızca 6GB varyantı ile satışlara çıkması beklenen telefon modeli 48MP ana birincil kameraya ek olarak üçlü kamera sistemi ile karşımıza çıkacak. Cihaz 19 Mayıs’ta piyasadaki yerini alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu