DonanımGüncel Teknoloji HaberleriOyun HaberleriPC Oyunları

Monster Oyuncular için Uygun Fiyatlı Abra A5 Serisi ile Karşımızda

Yaz geliyor ve okullar kapanıyor. Yaz tatili için kendinize ya da çocuğunuza bir bilgisayar mı almak istiyorsunuz? Peki bu bilgisayarın uzun yıllar performans kaybı olmadan kullanılmasını ve her işi yapmasını mı istiyorsunuz? O zaman doğru haberdesiniz; zira yerli üretici Monster tam sizin istediğinize göre bir bilgisayarı ortaya koyuyor. Bugüne kadar Intel Core i7 işlemcili laptoplar ile karşımıza çıkan üretici fiyat odaklı diyebileceğimiz bir ürün ile karşımıza çıkıyor. Uygun Fiyatlı Abra A5 serisi ile tüm gençlerin ilgisini çekecek olan Monster, bu yazın oldukça eğlenceli  geçmesini sağlayacak gibi görünüyor.

Uygun Fiyatlı Abra A5
Uygun Fiyatlı Abra A5

Uygun Fiyatlı Abra A5 Gelişmiş Özellikleri ile Karşımızda

Uygun Fiyatlı Abra A5 Intel’in yeni nesil Core i5-7300HQ işlemcisinden güç alıyor. 8 GB ya da  isteğe göre 16 GB kapasiteli 2400 MHz saat hızındaki bellekler ve 540 MB/s okuma, 465 MB/s yazma hızına sahip 240GB kapasiteli SSD barındırıyor. Tüm modellerde yer alan Full HD 1920×1080 çözünürlükteki Mat LED ekran, beyaz veya RGB aydınlatmalı Türkçe Q klavye, USB 3.0 ve USB 3.1 (Type-C) bağlantı portları sayesinde kullanıcı deneyimini ciddi oranda iyileştiriyor. Mini DisplayPort bağlantı noktaları ile harici monitörlere 144Hz Full HD ve 4K 60Hz görüntü aktarımına izin veriyor. Intel Core i5 işlemciye ve NVIDIA GeForce GTX 1050 ekran kartına sahip olan Abra A5, tüm zorlu koşulların üstesinden gelecek bir konfügürasyon ile karşımıza çıkıyor.

Önümüzdeki günlerde detaylı incelemesini yapacağımız Uygun Fiyatlı Abra A5, özellikle gençler ve öğrenciler arasında oldukça popüler olacak gibi görünüyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu