Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia 5 IV Fiyat Sızıntısıyla Karşınızda!

Çıkış tarihi yaklaşan bir başka amiral gemisi telefon Sony Xperia 5 IV bu defa fiyatıyla gündemde. Fiyat ve diğer detaylara göz atıyoruz.

Popüler Xperia 5 serisinin Mark 4 sürümünü bekleyen Sony Xperia hayranları için heyecan verici bazı gelişmeler yaşanıyor. Sony Xperia 5 IV, bir akıllı telefonun tanıtım tarihinin iyice yaklaştığını gösteren FCC sertifikasından geçti. Telefonun son olarak fiyat bilgisi sızdırıldı.

Sony Xperia 5 IV Fiyatıyla Gündemde

Yeni bir rapora göre Xperia 5 IV öncül modeliyle aynı yani 999 $ fiyattan satışa sunulacak. Telefonun İngiltere’deki fiyatı ise 899 Sterlin olacak. Mevcut ekonomik koşullar ve artan maliyetler göz önüne alındığında telefonun fiyatında artış gerçekleşmeyecek olması olumlu bir gelişme. Ancak Sony, Xperia 5 IV’ü önceki modelle aynı fiyatta tutabilmek için bazı maliyet düşürme çalışmaları yapmış olabilir.

Xperia 5 IV’te öncül modele kıyasla kablosuz şarj desteği, 12GB RAM ve Snapdragon 8 Gen 1 işlemcileri yer alacak. Bunlar tam tersine maliyeti artıran gelişmeler. Eğer fiyat aynı tutulacaksa Sony’nin ekran tarafında maliyeti düşüren bazı değişiklikler yaptığı tahmin ediliyor.

Amiral gemisi telefonun  2 – 6 Eylül tarihleri ​​arasında yapılması planlanan IFA fuarında tanıtılması bekleniyor. 6 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak telefonda 3.5 mm kulaklık girişi ve IP68 sertifikası yer almaya devam edecek.  Xperia 5 IV’te üç arka kamera yer almaya devam edecek. Ancak kameranın ayrıntıları şu an için bilinmiyor.

Sony Xperia 1 V, Yeni Bir Tasarım Anlayışının Başlangıcı Olacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu