Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor Magic V Gösterildi! Katlanabilir Furyası Tam Gaz Devam Ediyor!

Katlanabilir telefon furyası kaldığı yerinden devam ediyor. OPPO’dan sonra şimdi de Honor bu işe giriyor. Karşınızda Honor Magic V!

Samsung’un başlattığı katlanabilir telefon furyasına bu süreçte Huawei, OPPO ve Motorola da dahil olmuştu. Şimdi ise Huawei’den yollarını ayırdıktan sonra yoluna tam gaz devam eden Honor bu alana giriş yapıyor. Honor Magic V adını verdiği katlanabilir telefonunu gösteren Çinli teknoloji devi çok yakında bu modelin özelliklerini de paylaşıp resmi olarak tanıtımını gerçekleştirecek.

Yapısı itibariyle yana doğru katlanıp açılacak olan bu telefon, Huawei Mate X2 gibi bir tasarıma sahip olacak. Honor’ın Huawei’den ayrıldıktan sonra Huawei’nin tasarımlarını kullanmaya devam ettiğini biliyoruz. Bu yüzden Honor’ın yeni katlanabilir telefonunda OPPO Find N’de gördüğümüz gibi bambaşka bir tasarım göremeyeceğiz.

Çinli üreticinin katlanabilir telefonu açıldığında 8.0 inç büyüklüğünde katlandığında ise 6.5 inç büyüklüğünde bir deneyim sunacak. Söylentilere göre bu paneller Samsung tarafından değil BOE ve Visionox tarafından sağlanacak.

Qualcomm’un yeni nesil amiral gemisi yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 1‘den gücünü alacak olan telefonda 12 GB RAM’in yer alması bekleniyor. Kamera tarafında ise muhtemelen üçlü bir kamera kurulumu göreceğiz. Ancak şimdilik bu kameraların kaç megapiksel çözünürlüğünde olacağı bilinmiyor.

Honor Magic V

2021 bitmeden tanıtılması beklenen bu telefonun 1.500 dolar bandında olacağı söyleniyor. Fiyat konusunda oldukça yüksek bir politika izleyen Honor’ın bu hamlesi ile Premium kullanıcıları hedef kitlesi haline getirmek istediği açıkça görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu