Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 etkinliği nasıl izlenir? İşte cevabı!

Apple’ın 13 Ekim’deki iPhone 12 etkinliği koronavirüsten dolayı online olarak düzenlenecek. Peki, bu etkinlik canlı olarak nasıl izlenir?

Cupertinolu Apple, Eylül ayındaki etkinliğinde iPhone 12 ailesini tanıtamamıştı. Koronavirüsten dolayı tarihinde ilk defa yeni iPhone’u Eylül’de tanıtmayan Apple, geçtiğimiz günlerde yeni bir etkinlik duyurusunda bulunmuştu. Açıklamalara göre; Hi, Speed isimli iPhone 12 etkinliği 13 Ekim 2020 tarihinde düzenlenecek.

Pandemiden dolayı yine online olarak düzenlenecek bu etkinlik Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak. Peki, etkinliği nereden ve nasıl izleyebileceksiniz?

iPhone 12 etkinliği nasıl izlenir?

Apple Park’taki etkinliği izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Windows için Google Chrome ve Microsoft Edge (Chromium) macOS için Safari ve Google Chrome, iPhone için Safari ve Android için Google Chrome üzerinden izlenebilecek olan bu etkinlik YouTube üzerinden de yayınlanacak.

YouTube üzerinden her cihazdan akıcı bir şekilde izlemek için aşağıdaki videoya tıklayarak hatırlatıcı oluşturabilirsiniz. Etkinliğin başlamasına yakın telefonunuzdaki YouTube uygulamasına bir bildirim gelecek. Bu bildirime tıklayarak canlı yayına siz de ortak olabilirsiniz.

iPhone 12 etkinliği

Apple’ın bu etkinlikte iPhone 12 mini, 12, 12 Pro ve 12 Pro Max modellerini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Türkiye’deki kurlardan dolayı fiyatları ülkemizde el yakacak olan yeni modeller, dünyanın en hızlı mobil işlemcisi Apple A14 ile donatılacak. 4 GB RAM’in güç vereceği bu modeller aralarında panel ve kamera konusunda ayrışacak.

Ana model iPhone 12‘lerin LCD ekran ve ikili kamera kurulumu ile gelmesi beklenirken, Pro modellerin OLED ekran ve üçlü kamera ile gelmesi bekleniyor. Pro Max model söylenene göre; Apple’ın amiral gemisi modeli olacak ve gerçek 5G bağlantısına ek olarak iPad Pro’daki LiDAR tarayıcı ile gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu